Ministar komunikacija i prometa BIH u posjetu HT Eronetu

Ministar komunikacija i prometa Bosne i Hercegovine Damir Hadžić sa suradnicima posjetio je danas HT Eronet.

Na sastanku su prisustvovali v.d. predsjednika Uprave HT Eroneta Stipe Prlić i članovi uprave Davor Daraboš, Boris Galić i Zoran Bakula. Prlić je u ime Uprave pozdravio goste te izrazio dobrodošlicu. Istaknuo je kako je HT Eronet najmanji od triju operatera u Bosni i Hercegovini ali usprkos tome ima iste obveze kao i ostali. Od ministra i suradnika je zatražio podršku da se teret obveza ravnomjerno rasporedi.

Također je pozvao goste da u narednom periodu kad god budu u prilici posjete HT Eronet kazavši: „Bit će nam drago da se susretnemo i porazgovaramo za dobrobit telekom sektora“. Prlić je također istaknuo problematiku vezanu za Zakon o javnim nabavkama, koja u znatnoj mjeri smanjuje konkurentnost i otežava poslovanje.

Ministar Hadžić je čestitao na nedavnom imenovanju predsjednika Uprave te zaželio uspjeh u radu. Ministar je istaknuo da ovo ministarstvo ima jako širok spektar djelovanja te da želi unaprijediti dosadašnji način rada. Naglasio je kako stavlja ovo ministarstvo na raspolaganje te pozvao Upravu HT Eroneta da da svoje prijedloge vezano za rješavanje problema koji se odnose na telekomunikacije kroz moguća formiranja radnih skupina.

U svezi sa Zakonom o javnim nabavkama, ministar je kazao kako je u planu promjena navedenog zakona koja bi prije svega osigurala konkurentnost poduzeća u većinskom državnom vlasništvu.

(www.jabuka.tv)

Komentiraj:

Ova web-stranica koristi Akismet za zaštitu protiv spama. Saznajte kako se obrađuju podaci komentara.