Opalio je šamarčinu mladenki: Ona se srušila, a gosti u šoku

Video vjenčanja s nepoznate lokacije postao je viralan zbog odvratnog ponašanja mladoženje prema ženi.

Na kratkoj snimci vide se mladenci koji se hrane tortom. Prvo je muž ženi stavio komad torte u usta, a potom je i ona njemu krenula dati komad torte, ali ga je zaigrano povukla u zadnji tren.

Umjesto da se nasmije, muškarca je to razbjesnilo i opalio joj je snažnu šamarčinu od koje se srušila na sjedalo.

Lica svatova i ujedno svjedoka obiteljskog nasilja smrknula su se, a šokirani korisnici društvenih mreža se nadaju da ga je mladenka ostavila nakon toga, piše 24sata.hr.

(www.jabuka.tv) 
19 komentara

    • Da imaju iti malo ljubavi daljna i bliznja rodbina bi ovu nakaradu od mladozenje polomili ko cackalicu. Ja da sam otac od mlade motorkom bi mu ruke otkinuo kojom ju je osamario i onaj patrljak mu u supak ugurao. Mamu mu jeb…em smusenu pic…ka kao ionaj daruvarac. Lako zensko udarit. Hajde mangupe udari musko sa jajima da ti oko iskopa kroz uho. Kroz ugo da ga izvadi mamu ti je..bem nakaradnu. Sam se sebe prepadnem kad vidim sto bi mogao ucinit nekom tko nejeceg udara i izivljava se na njemu.

  • On je mladenki dao kulturno komad torte usta,a ona je mladozenju provocirala i trzala sa komadom torte kao psa.Ipak mladenka trebala se kulturno ponasati.

  • Što mora ništa se ne mora što nije skinula štiklu opalila ga da upamti nisam za nasilje ali.je kreten odmah ostavi . Mora ti sigurno živiš u 13stoljeću jesi zaosta

  • Uopće ne mogu pogledat ovaj video. Užas je da tako nešto može bit, fuj!! Nadam se da je makla od idiota, makar, kako nije skužila s kim ima posla do svadbe?? Cure drage, najveća laž je da će se on promijeniti posle svadbe. NEĆE, biće još gori..Zato, ukoliko pije, kocka, izlazi s ekipom (previše) – MAKNITE SE OD NJEGA I NE ŽALITE NI SEKUNDE!!!

    • Znaju one to, al “ON IMA PARA” i ta činenica je 1000000 puta ispred toga što ti navede..koji šamar, modrica i sl se može podnijeti lakše ako se ima za puder od 100km 🙂

  • Čuj vječit papak. Šalila se mlada odmaah digo ruku na nju. Sramota Cure majke žene kraljice odmakni te se od takvih jel jednom udari uvijek će. Sretan vam dan Žena. Poštujem te naj prije sebe onda druge.

Komentiraj:

Ova web-stranica koristi Akismet za zaštitu protiv spama. Saznajte kako se obrađuju podaci komentara.