Omiljeni zaprešićki župnik odlučio osnovati obitelj

Pater Vinko Sudar na kraju mise vjernicima u Zaprešiću poručio je kako više neće biti njihov župnik.

Župnik Župe Kraljice Apostola iz Zaprešića svoje je sugrađane i vjernike iznenadio porukom s oltara. Naime, pater Vinko Sudar na kraju je mise vjernicima poručio kako više neće biti njihov župnik.

Dodao je i da ne odlazi u drugu župu, već da napušta svećenički poziv.

Odlučio sam ići drugim putem i zasnovati obitelj, kazao je iskreno župnik Sudar.

Dodao je i kako je već čuo glasine prema kojima je jedna djevojka već trudna s njim te kazao da to nije istina te da je djevojka s kojom bi želio osnovati obitelj – nevina.

Ovo je moja zadnja misa, poručio je župnik koji je odlučio biti iskren prema svojim župljanima.

Jedan od čitatelja portala Vijesti.hr, koji je bio na misi, kaže kako su neki od vidno iznenađenih vjernika iz crkve izlazili u suzama, prenosi Tportal.hr.

(www.jabuka.tv)


16 komentara

 • on je već kazao kakav je kad je pomakao slavlje SVETE MISE,radi utakmice,bolje je da je već
  davno napustio ,jer Gospa je rekla nemoj te MISU propustiti radi ukazanja,
  sve se svelo kruha i igara u cijelom društvu,rezultate već godinama živimo i ne posustajemo,
  iako su nam rezultati ovakvi kakvi jesu

 • Za razliku od naših fratra koji svoje prijetupnike kriju ili sklanjaju ovaj je pošteno rekao javno,neću više biti pop i to je to…
  A on kao čovjek u pitanju vjere ne a je pogriješio već je zasrao,sve ostavalja radi žene,koja je đava sto posto,dok mu je kao popu dala mig da ovaj zaludi za njom…
  Adame kukavico,opet te Eva naguzi

  • Kako je pošteno ako ima curu,
   I govori misu i na kraj mise kaže da ima curu i da odlazi!
   Što nije otišao i šutio ko i drugi !.

   • Pa, posteno je zato sto je bio ISKREN. Ima vam na Brijegu onih koji takvo nesto NIKAD ne bi i NECE napraviti, a malo je reci da su curu imali, ja bi je nazvao dapace malo drugacije. Ovaj je bar ispao gospodin i rekao zasto ne moze i ne zeli nastaviti svoju sluzbu. Tako da je posteno, sto bi sutio, sutilo se dovoljno o perverzijama u Crkvi i skrivanju tih istih perverzija!

    • Slažem se u potpunosti.To je pošteno sa njegove strane. On je čovjek od krvi i mesa,ima svoje osjećaje.I svakako ima pravo zasnovati obitelj ako to želi.Neznam zašto neki to gledaju sa negativne strane.Osobno znadem isto takav slućaj.Ništa strašno.

 • Ako imas poziv Bog te pozvao nece tebe nista sa puta skrenuti. Svecenik koi se oda molitvi postu dugovnim obnovama nece takvo sto niti pomislit. Ima ih koi su otisli u Svecenstvo na neciji nagovor ili da se uhljebe itd. To vode ne drzi sve im je u glavi samo molitva nije. Tako da se ne treba zamjerati nekome ako vidi da nije to za njega. Bolje ovako sacno i posteno zivjet vec zivjet u grijehu a propovjedat bezgresnost.

 • Opet je ispalo korektan, sjetimo se fra Šime koji je kurvu plaća najskuplje na svitu. Ovaj je bar naša djevicu, samo kako zna da je djevica?!?!

Komentiraj:

Ova web-stranica koristi Akismet za zaštitu protiv spama. Saznajte kako se obrađuju podaci komentara.