Oliver Dragojević i Gibonni najavili zajednički koncert u Mostaru

Sredinom srpnja 2001. godine u Mostaru je, na stadionu pod Bijelim brijegom održan veliki koncert Olivera Dragojevića.

Ugodna ljetna večer, ispunjen stadion, Oliver je nizao svoje hitove koje je publika uglas pjevala.

Za portal prvi.tv od organizatora turneje potvrđeno je kako će se isto dogoditi i 23. lipnja 2017. kad će na Stadionu pod Bijelim Brijegom uz legendarnog Olivera, rame uz rame nastupiti još jedna hrvatska glazbena legenda, Zlatan Stipišić Gibonni.

Kako doznajemo od organizatora, Oliver i Giboni bi trebali imati pojedinačne koncerte, a tek nakon toga predstaviti zajednički album. Prema informacijama koje smo dobili, koncert bi trebao trajati i do četiri sata što će posebno razveseliti ljubitelje glazbenog dvojca.

Riječ je o koncertu u sklopu promocije zajedničkog albuma „Familija” koji, kao što je i za očekivati od ove dvojice popularnih Splićana, od samog izdavanja ruši rekorde prodaje.

Iako su dosad uspješnu suradnju ostvarili u više navrata, ovo je prvi put da su se udružili na zajedničkom albumu, za koji je sve pjesme napisao Gibo. Nastajao je par godina diljem Dalmacije kroz druženje dvojice glazbenika.

Iako mnogi misle kako su Oliver i Gibo često nastupali zajedno, malo je poznata činjenica kako su prije „Familije” zajedno nastupili samo dvaput.

Krajem lipnja 2017. godine plodove svoje suradnje predstavit će i mostarskoj publici na Stadionu pod Bijelim Brijegom, dokad će stanovnici grada na Neretvi zasigurno znati tekstove „Onako od oka” , „Gdje to piše” i ostale uspješnice splitskog dvojca, piše Prvi.tv.

Na prvom zajedničkom izdanju okupili su više od 20 vrhunskih glazbenika od kojih svaki ponaosob ima respektabilnu biografiju. Produkciju albuma potpisuju Nikša Bratoš i Elvis Stanić, dugogodišnji suradnici obojice glazbenika.

(www.jabuka.tv)

1 komentar

Komentiraj: