Održana konferencija eTurizam u Hercegovini

Turistička konferencija “eTurizam u Hercegovini” održana u petak,  7. 12. 2012. u Herceg etno selu, privukla je brojne predstavnike hotela, privatnih smještajnih kapaciteta, turističkih agencija, manji broj predstavnika turističkih zajednica, te brojne druge turističke djelatnike.

Nakon predstavljanja projekta Meet Hercegovina, podržanog od agencije REDAH i švedske razvojne agencije SIDA, na programu su bila zanimljiva i edukativna predavanja na teme “Prodaja na stranim tržištima”, koje je održao Zlatko Papac, vlasnik agencije Lasta travel iz Mostara, “Facebook u turizmu”, predavanje održao Marin Brekalo, iStudio, Mostar, te “Kako do gosta putem interneta i oglašavanje putem Google AdWordsa”, koje je održao Niki Dešković, Booking IT, Split.

Po završetku službenog dijela programa organiziran je domjenak kojim se potaknulo međusobno upoznavanje turističkih djelatnika, te poziv na zajedničko djelovanje za bolju konkurentnost Hercegovine na turističkom tržištu.

Obzirom na brojnu posjećenost, mnoge pozitivne reakcije te konstruktivne kritike, možemo reći da je projekt prepoznat kao potreba za kvalitetnu prezentaciju Hercegovine kao turističke destinacije.

Zahvaljujemo svima koji su došli i tako podržali ovaj projekt. Za sve one koju nisu mogli doći, a htjeli su, ali i za one koji nisu namjeravali, predlažemo da pogledaju video predstavljanja projekta – Meet Hercegovina.

(jabuka.tv)

Komentiraj:

Ova web-stranica koristi Akismet za zaštitu protiv spama. Saznajte kako se obrađuju podaci komentara.