Održan Mepas Mall EURO 2016

Navijačka atmosfera, duh Francuske i prava nogometna euforija sinoć su zahvatili i Mepas Mall. Europsko nogometno prvenstvo samo što nije počelo, a uzbuđenje oko najvažnije sporedne stvari na svijetu već je na vrhuncu. U suradnji sa Sport Visionom i adidasom, sinoć je na platou centra održan Mepas Mall EURO 2016.

Jedinstveni event na kojem su se posjetitelji, uz mnoštvo iznenađenja, dobre glazbe i nagrada, mogli okušati u izvođenju slobodnih udaraca službenom adidas loptom Europskog prvenstva Beau Jeu. Po prvi put na ovom događaju sudjelovale su i profesionalne nogometašice i freestyle akrobati koji su sve posjetitelje ostavili bez daha svojim nogometnim umijećem.

Gastro kutak je svojim okusima ponudio pravo putovanje u zemlju nogometa, a artisti su karikaturama, tetovažama i fotografijama ovaj događaj učinili nezaboravnim uvodom u Europsko prvenstvo. Atmosfera i duh Francuske barem na jedan dan preselili su se u Mostar.

Zahvaljujemo se sponzorima što su podržali Mepas Mall EURO 2016: Sport Vision ovlašteni međunarodni partner za vrhunski svjetski brand adidas i mnoge druge brandove, adidas službeni sponzor Europskog nogometnog prvenstva 2016., koji je osigurao dovoljan broj lopti Beau Jeu ili u prijevodu «prekrasna igra» za sve posjetitelje evente, a koja će u sljedećih mjesec dana krasiti francuske nogometne arene. Žuja jedino pivo s nadimkom, sastavni dio svih nogometnih događanja. Hyundai i Kia službeni automobilski sponzori Europskog prvenstva koji su pripremili specijalna izdanja modela uz mogućnost obavljanja testnih vožnji. Techno shop za sve posjetitelje osigurao je najnoviju Sony Play Station 4 igraću konzolu koja otvara vrata nevjerojatnog gamerskog putovanja i potpuno novi doživljaja igranja.

Zahvaljujemo se i Konzumu, Sarajevskom Kiseljaku, Ledu, Maraski, Kanditu, Koestlinu i Storcku što su podržali event i osigurali mnoštvo nagrada natjecateljima.

Uživajte u Europskom prvenstvu i vidimo se uskoro u Mepas Mallu ☺

Vaš Mepas Mall
Lifestyle u trendu