Uspostavljen promet na GP Doljani

U petak nešto prije podneva uspostavljen je promet na MGP Doljani – Metkovići za vozila i osobe koje nisu državljani zemalja članica EU.

Naime zbog tehničkog kvara čitača dokumenata na hrvatskoj strani prijelaza, bh. državljanima, i drugima koji nisu državljani zemalja članica EU, nije bio moguć prelazak državne granice preko ovog prijelaza u razdoblju od 22.00 sata 9. lipnja 2016. do 11.30 sati 10. lipnja 2016.

Granična policija BiH apelira na građane BiH da u namjeravanom prelasku granice tijekom ljetnog razdoblja koriste alternativne granične prijelaze, s obzirom na činjenicu da su MGP Doljani najfrekventniji granični prijelaz s lošom infrastrukturom i da su na ovom prijelazu često evidentirane kolone vozila i duža zadržavanja za prelazak državne granice.

Mnogo manje su frekventni prijelazi poput MGP Gabela Polje koji se nalazi samo nekoliko kilometara udaljen od Doljana, a na jugu BiH granicu možete prijeći i na MGP Zvirići, Bijača, Crveni grm i drugi, priopćeno je iz Granične policije BiH.


Komentiraj:

Ova web-stranica koristi Akismet za zaštitu protiv spama. Saznajte kako se obrađuju podaci komentara.