Od Vere Zime se oprostila njezina televizijska kći: Mama i tata su opet zajedno | Jabuka.tv

Od Vere Zime se oprostila njezina televizijska kći: Mama i tata su opet zajedno

Vijest da je u u subotu u Zagrebu u dobi od 67 godina preminula glumica Vera Zima duboko je pogodila sve njezine kolege, a s nekima od njih Vera je godinama surađivali i zajedno snimala.

Dora Fišter je u seriji “Odmori se, zaslužio si” glumila Verinu kćer i obitelj Kosmički je s godinama domaćoj publici postala omiljena tv obitelj i rezultati gledanosti znali su pokazati kako su pojedini nastavci bili gledaniji od središnjeg Dnevnika HRT-a.

Mama i tata opet su zajedno. Hoće li već jednom prestati stizati loše vijesti!?!

Nemam više kapaciteta za to da mi svaki dan netko javi da je netko umro ili da je bolestan. Vera Zima bila je naša velika glumica. Osim što je snimila gomilu filmova i serija, meni će uvijek ostati u sjećanju kao brižna, pomalo naivna i u srcu dobra mama Ruža.

Na setu ima sve pod kontrolom i zna tekst svih uloga. Pomalo ljuta na nas djecu, jer se previše zezamo, jer joj je jako bitno da se dobro snimi svaka scena, da je sve na visokom nivou. Velika profesionalka, odlična glumica i divna osoba, Vera Zima. Još sad čujem Ivu kako ju zove: Ružooo!!……uf…..Počivala u miru Božjem, napisala je Fišter na Instagramu.

Preminula jedna od najomiljenijih hrvatskih glumica

(www.jabuka.tv) 


Komentiraj: