Objavljen Natječaj za VI. Festival klapske pisme Posušje 2019.

Upravni odbor Udruge “Festival klapske pisme Posušje” objavio je u petak natječaj za sudjelovanje na VI. Festivalu klapske pisme Posušje 2019.

Pravo sudjelovanja na Festivalu imaju muške, ženske i mješovite klape. Klape će se natjecati u tri kategorije. Mješovite klape nastupit će u petak, 2. kolovoza 2019., muške u subotu, 3. kolovoza, te ženske u nedjelju 4. kolovoza.

Sve prijave primaju se na prijavnom obrascu, uz dostavu ostalih materijala propisanih Pravilnikom, od 15. ožujka do 15. travnja 2019. godine, isključivo putem e-mail adrese.

Prijavni obrazac za sudjelovanje je sastavni dio ovog Natječaja i objavljen je na web stranici.

Organizator Festivala će odabranim klapama potvrditi sudjelovanje na festivalu u roku od 15 dana od zatvaranja Natječaja.

Prijavom na Festival, klape prihvaćaju uvjete Natječaja kao i odredbe i uvjete Pravilnika Festivala klapske pisme Posušje 2019.

Festival svake godine privuče mnoštvo publike

Na Festivalu se dodjeljuju nagrade stručnog žirija, publike te posebne nagrade, priznanja i zahvalnice.

U kategoriji muških, odnosno ženskih i mješovitih klapa dodjeljuju se nagrade stručnog žirija za osvojeno prvo, drugo i treće mjesto koje podrazumijevaju i novčanu nagradu.

Prva nagrada stručnog žirija u kategoriji muških, odnosno ženskih i mješovitih klapa nosi naziv “Posuški stećak“.

Klape sudionice festivala natječu se i za najbolju mušku, odnosno žensku i mješovitu klapu Festivala prema ocjeni publike. U sve tri kategorije dodjeljuje se Priznanje “Bura”. Ovo priznanje ne uključuje novčanu nagradu.

(www.jabuka.tv)Komentiraj:

Ova web-stranica koristi Akismet za zaštitu protiv spama. Saznajte kako se obrađuju podaci komentara.