Objavljen natječaj: Vlada HBŽ-a studentima dodijeljuje šest stipendija

Ministarstvo znanosti, prosvjete, kulture i športa Hercegbosanske županije ponovno raspisuje Natječaj za dodjelu stipendija redovitim studentima diplomskih i dodiplomskih studija s područja HBŽ-a.

Studentima u akademskoj 2018./2019. godini dodijelit će se šest (6) stipendija u mjesečnom iznosu od 150,00 KM u deset (10) jednakih mjesečnih rata i to za:

  • Studij fizike – dvije stipendije,
  • Studij edukacijsko rehabilitacijskog smjera – dvije stipendije,
  • Studij logopedije – dvije stipendije.

Natječaj ostaje otvoren petnaest dana od dana objavljivanja na oglasnoj ploči Ministarstva i na službenoj web stranici Vlade HBŽ.

Popunjen obrazac prijave na Natječaj koji se može dobiti u Ministarstvu znanosti, prosvjete, kulture i športa HBŽ, s potrebnom dokumentacijom slati na adresu: Ministarstvo znanosti, prosvjete, kulture i športa HBŽ, Stjepana II. Kotromanića bb., Livno, s naznakom “Prijava na natječaj za dodjelu stipendija redovitim studentima diplomskih i dodiplomskih studija”.

Natječaj za dodjelu stipendija redovitim studentima diplomskih i dodiplomskih studija s područja HBŽ-a i prijavu za dodjelu stipendija za akademsku 2018./2019. godinu mogu se preuzeti na ovom LINKU.

(www.jabuka.tv)


Komentiraj:

Ova web-stranica koristi Akismet za zaštitu protiv spama. Saznajte kako se obrađuju podaci komentara.