Novo radno vrijeme ugostiteljskih objekata u Širokom Brijegu

Na temelju članka 13. Pravilnika o radnom vremenu ugostiteljskih objekata na području ŽZH (Narodne novine ŽZH br: 25/19) Gradonačelnik Grada Širokog Brijega donio je zaključak o produženju radnog vremena ugostiteljskih objekata na području Grada Širokog Brijega.

Ugostiteljski objekti na području Grada Širokog Brijega u predblagdansko i blagdansko vrijeme mogu raditi vikendom (petak i subota) od 6 sati ujutro do 1 sat iza ponoći.

Produženo radno vrijeme vrijedi za razdoblje od 3. prosinca 2021. godine do 6. siječnja 2022. godine.

Naglašavamo poštivanje propisanih mjera protiv koronavirusa od strane nadležnih tijela, priopćeno je iz GU Grada Širokog Brijega.

(www.jabuka.tv)23 komentara

 • Sve navedeno gradonačelnika njemu slični ili bliski, je donio radi ug.objekta na Lisama. Toliko o svima njima koliko se brinete o nama, djeci, umirovljenicima, braniteljima, socijalnim kategorijama…

 • Ja bi zatvorio sve.
  Kakve kave.
  Kakvo pice.
  Kakvo odanje
  Samo k misi se smi ic.
  I na krunicu na most.
  I sex u braku u misionarskoj pozi kad se pravi dite. I uvesti nadzornike sexa da provjeravaju je li slucajno pao koji doggy. Ako je, odma skropljenje, krunica I post

 • Dragi gradonačelniče, ako čitate ovaj komentar, srdačno Vas pozdravljam.

  Vjerujem da nitko ne želi da se i u idućoj godini stalno priča o koroni, cjepivu, kvazi-mjerama itd. Vjerujem da je i Vama sve to preko glave.

  Stoga Vas molim, uzeći u obzir Vašu službu i domet Vaših ovlasti, da pomognete svojim sugrađankama i sugrađanima; da nas zaštitite koliko možete – hrabro donoseći odluke koje su možda protivne državnim/županijskim naredbama, naredbama iz Vaše stranke, Županijske vlasti i ostalih povezanih organizacija.

  Znate i sami da ova korona i sav strah s kojim nas svakodnevno pune, neće prestati dok god mi kao kolektiv PRISTAJEMO sudjelovati. Široki Brijeg je i u najtežim vremenima bio hrabar i nije se dao zastrašiti. Nećemo dozvoliti ni sada da strah prevlada jer predugo se zadržala ova tema.

  Osobno znam da ste kao gradonačelnik učinili mnogo dobroga i uvjeren sam da ćete i dalje (koliko je moguće) pomagati građanima Širokog Brijega.

  Naš Grad je malen, ali može pomoću Vašeg vodstva biti primjer kako se kaže NE ilegalnim naredbama.
  BiH je malena država, ali može svojim primjerom pružiti nadu okruženju – da je moguće prkositi vladi u donošenju ilegalnih naredbi, potvrda, diskriminacije i što već ne.

  Građani Širokog Brijega žele zadržati slobodu koja dolazi od Boga, zaštićena ustavom i zakonima.
  Sloboda ne dolazi od tirana. Čuvajte našu slobodu, unatoč pritiscima kojima ćete biti izloženi, budite glas Vašeg Širokog Brijega. Oni koji nameću nama naredbe ne žive s nama, niti ih je briga za nas.

  U naše, a nadam se i u Vaše ime, u 2022. zajedno recimo NE lažima i plašenju koronom, NE totalitarnim mjerama, NE diskriminaciji i oduzimanju slobode izbora, naročito po pitanju odabira zdravstenog tretmana.

  Hvala Vam i želim Vašoj obitelji sretan i blagoslovljen Božić!

  • Ajde pročitajte da se ovako nešto dozvoli u Berlinu, Oslu,
   Rimu?
   Nemoreš. Radno vrijeme je propisano uredbom grada i vrijedi cijelu godinu.
   Svaka izmjena,pocebice pojedinačna, ide pod strogu kontrolu i skoro da je nedopustiva. Jer se uzima u obzir širi kontekst: razlog, realna potreba, štetnost na okolinu i nadasve zakonska utemeljenost.
   Noćni klubovi su druga kategorija sa drugačijim tehničkim uvjetima.
   Dakle slobodno možemo zaklhučiti da je na djelu nepotizam ili nešto još gore.
   Ovdje se izlazi u susret nekolucini, a ne građanima.
   Dakle LOPOVLUK

 • Ta gostionica uznemirava petkom oko 500 ljudi sa cajkicama. Nitko s imalo mozga u glavi niti bi otvorio takvo što niti bi tražio produljenje radnog vremena.. A zna se da je tražio i dobio, iste su to šape..

Komentiraj:

Ova web-stranica koristi Akismet za zaštitu protiv spama. Saznajte kako se obrađuju podaci komentara.