Novim seksi videom Nives Celzijus naljutila muža

Nakon što je svoje fanove na Facebooku razveselila jutarnjim izdanjem u seksi spavaćici, Nives Drpić Celzijus odlučila je napraviti video s vježbama za kućanice. Tako je u teretani u svom domu instalirala kamericu i snimala se dok radi trbušnjake. A Nives k’o Nives, nije mogla snimiti video koji ne pršti seksipilom.

‘I da ne mislite da se samo poslikavam po teretani… Ovako ja radim na trbušnjacima :)’, napisala je Nives na Facebooku i objavila seksi video.

[youtube id=”-a1exOP6-J0″ width=”600″ height=”350″]

U uskim bijelim tajicama, ispod kojih nije imala ništa, i kratkom topiću, iz kojeg su kiptjele bujne grudi, Nives je zavodljivo mrdala kukovima i pokazala svoju novi seksi liniju.

Iako starleta izgleda neodoljivo i njezin bi suprug trebao biti ponosan na nju, Dino Drpić je vidjevši video poludio, prenosi net.hr.

‘Bio je jako ljut. Rekao mi je: Dobro, možeš li ikada imati neki scenski nastup, a da ti se ništa ne vidi ili da ništa ne ispadne? On bi ženu zatvorio u četiri zida da je nitko ne gleda. Njemu sve smeta, htio bi da sam samo domaćica’, otkrila je Nives u Exkluziv tabloidu.

(www.jabuka.tv)

Komentiraj:

Ova web-stranica koristi Akismet za zaštitu protiv spama. Saznajte kako se obrađuju podaci komentara.