Novi projekt: Video vijesti iz Međugorja!

Želeći svojim slušateljima i svim ljubiteljima Međugorja približiti događaje iz ovog mjesta mira i molitve, Informativni centar MIR Međugorje je krenuo s još jednim projektom pod nazivom VIDEO VIJESTI IZ MEĐUGORJA! Na taj način događaje o kojima ste mogli slušati u programu Radiopostaje Mir Međugorje od sada možete pratiti i preko naše internetske stranice u video vijestima. Na realizaciji ovih vijesti sudjeluju Dragan Soldo, Fernando Perez i Luka Rupčić.
Prve vijesti su napravljene polovicom mjeseca srpnja i u njima govorimo o Međunarodnom molitvenom seminaru za svećenike koji se već u Međugorju tradicionalno održava, a donosimo i priču o tome kako župa, te svećenici žive s hodočasnicima koji dolaze u Međugorje. Razgovaramo s dr. fra Miljenkom Štekom, ravnateljem Infomativnog centra Mir Međugorje i dr. fra Ivanom Dugandžicem, predavačem na Seminaru za svećenike.

Druge vijesti su napravljene u mjesecu kolovozu, a tema je 23. Međunarodni molitveni susret mladih. Razgovarali smo s fra Dankom Perutinom, koordinatorom Susreta i s mladima iz svijeta koji su sudjelovali na tom Susretu.

Ugodno gledanje!

Dijana Vranić / Radio-Medjugorje.com

Komentiraj:

Ova web-stranica koristi Akismet za zaštitu protiv spama. Saznajte kako se obrađuju podaci komentara.