Noćna akcija policije na Blidinju: “Lovili” veću skupinu migranata – Jabuka.tv

Noćna akcija policije na Blidinju: “Lovili” veću skupinu migranata

Policija je u utorak navečer na području Parka prirode Blidinje “lovila” veću skupinu migranata.

Prema neslužbenim informacijama, radi se o 70 ilegalnih migranata.

Na teren je poslan veliki broj policijskih službenika uključujući i pripadnike specijalne policije.

Policijski punktovi postavljeni su na cestama prema Posušju i Tomislavgradu.

Tijekom srijede ujutro očekuju se službene informacije od policije.

Policija uhitila šest migranata na Blidinju, više od 50 ih nije pronađeno

(www.jabuka.tv)


25 komentara

  • Garantiram im masakr.Zar bi trebali svoju imovinu prepustiti nekim krezubim isilovcima koji pod plaštom i odobrenjem bošnjačke političke klike koja je ista kao i oni mirno gledati to.Neće ići sexy Selmo,Riđi Bakire..neće ići..slomit ćete ostatak krezavih zubala u Hercegovini..Onda cete opet reci UZP..smradovi jedni.Sad vidi cijeli svijet protiv cega smo se borili..i vas i njih jer pušete u istu tikvu..Sve je podmazano u svakoj kući..dođite..ajde navalite..biće heljp..heljp..

 • Ovo nije normalno!
  Neko moze hodati kud hoće bez ikakvog dokumenta, a neko ne može sa starim dokumentom kojemu je dan istekla vrijednost….
  Ovo izgleda najnormalnini Hitler…

 • Migranti ili skupina od njih će jednog dana napraviti ogroman sigurnosni problem, granična policija, temeljna policija, sigurnosne službe i politika olako shvaćaju problem. Kako se da shvatiti iz svih prepucavanja političara da stanje nije dobro i vrlo lako neko može iskoristiti migrante za svoj interes, a bojim se sa ljudskim žrtvama.zato je potrebno vršiti nadzor kretanja pa makar angažirali tajno takozvane seoske straže

   • Napraviti punkt na zovnici i da nemogu preko preko brkanovog brda i bila.. al o tome treba na vrjeme mislit..a ne ko vozac busa izbacio dva migranta u sred sirokog i gdje su otisli?? Kaze prema sumi…bgte ne jbo…koji karakter vozaca busa – miskic bus.. Imal mob uzet u ruku i nazvat policiju ili da je neko od putnika nazvao… cccc i vratit ih u kamp ….

  • 6:36 Debelo razmisljah prika , da kupim jednu vikendicu na blidinju al evo ocito sigurnije pod rasvjetom imat kucu u sirokom i to pored puta……. !!??

 • treba uzet puške i pucat po njima, i onako nemaju imena ni prezimena, druga stvar, sama muškadija ide, žena nemaju nikako. odmah vidiš da su razbojnici i da ne bježe od rata, već rat traže

 • Već su se oni smjestili po napuštenim vikendicama. Policija, garant neće obići svaku vikendicu. Koliko je praznih vikendica, mogu se skrivat 5god.da ih nitko ne pronađe. Braća će im preko Jablanice donosi hranu i dr.Bakirova politika.

 • Vidi šupka koji se potpisuje kao poskok bojna i spominje Isusa u komentaru.Ti si bio nasuprot poskok bojne balijetino šugava.Bio sam baš u poskocima praščino jedna i krv pišao cili rat boreći se protiv takvih ” migranata”a i tebe.Te baze prosipaj na Baščaršiji a ne nama.Mi znamo šta ćemo i kako ćemo s takvima jer nije ti ovo Cazin ni Kladuša.

Komentiraj:

Ova web-stranica koristi Akismet za zaštitu protiv spama. Saznajte kako se obrađuju podaci komentara.