Niko Kovač zahvalio Eduardu na velikom doprinosu hrvatskoj reprezentaciji

Izbornik hrvatske nogometne reprezentacije Niko Kovač zaželio je puno sreće u nastavku klupske karijere Eduardu Da Silvi koji se danas oprostio od dresa ‘vatrenih’, ali i odgovorio na Eduardove tvrdnje kako ‘nije imao pošten i pravedan tretman u reprezentaciji’.

“Svatko ima pravo izbora oko igranja u reprezentaciji, pa ćemo tako poštovati i Eduardovu odluku. Dijelio sam s njim svlačionicu kao igrač i imam visoko mišljenje o njegovim nogometnim kvalitetama.

Iz respekta prema njemu kao igraču i čovjeku ne namjeravam ulaziti u nogometne detalje zbog čega nije igrao više na Svjetskom prvenstvu”, kazao je hrvatski izbornik.

Također je naglasio: “Svaku odluku u pogledu vođenja hrvatske reprezentacije donosim isključivo ja. Kada je u pitanju odabir igrača, uvijek kažem da istina leži na terenu. Jedini utjecaj na mene imaju upravo reprezentativci, svojim nastupima, formom, zalaganjem i ponašanjem u reprezentaciji, na treninzima kao i u klubovima.”

Kovač je istaknuo kako svatko tko nije igrao ima pravo biti razočaran, ali i da to razočaranje ne treba biti razlog za depresiju već motiv za još veće dokazivanje.

“Hvala Eduardu na velikom doprinosu hrvatskoj reprezentaciji te mu želim svu sreću ovoga svijeta u budućnosti, puno zdravlja, uspjeha i pogodaka”, poručio je Niko Kovač.

(Fena)

Nema komentara

Komentiraj:

Ova web-stranica koristi Akismet za zaštitu protiv spama. Saznajte kako se obrađuju podaci komentara.