Nijemci razmišljaju o ljetovanju u Hrvatskoj jer se pozicionira kao “korona free”

Njemački Bild piše kako je sigurno da će najpopularnije destinacije kod Nijemaca, a prije svega Italija, Španjolska i Francuska, otpasti kao ovogodišnje destinacije za putovanja.

A s druge strane prenosi se izjave direktora njemačkog predstavništva Hrvatske turističke zajednice (HTZ) Romea Draghicchia, koji je istaknuo da u Hrvatskoj postoji mogućnost za osiguranje turizma uz uvjete tjelesnog distanciranja, kao i da će do kraja svibnja vlasti donijeti nove odluke o putovanjima.

Ovakav stav u suprotnosti je s izjavama ministra vanjskih poslova Heika Maasa koji je kazao da ovog ljeta sasvim sigurno neće biti normalne turističke sezone s punim plažama, ni u jednoj zemlji, ni u Europi, ni u bilo kojoj drugoj regiji svijeta.

Predsjednik njemačkog udruženja putničkih agencija Norbert Fiebig kritizirao je izjave o potpunom otkazivanju ljetovanja izvan granica Njemačke, poručujuči kako je važno donijeti odluke koje će omogućiti putovanja, ističući potrebu za polemikom, a ne za paušalnim otkazivanjem svih putovanja, prenosi Klix.ba.

U Njemačkoj je do 3. svinja na snazi upozorenje o restrikciji putovanja, a do kraja travnja odlučit će o novim mjerama.

(www.jabuka.tv)


3 komentara

  • Ponit naše Njemačke fete sira, salame ima u lidlu, svakako je naš njemački, potrat kamp kućice naše njemačke, kruha ovog što se podgrijavati da ne kupujemo nameksov smrdljivi i otrov i, pa idemo na naše njemačko jadransko more koje su nam poklonile nesposobne i napuštene Hrvatske i BiH vlasti. Odnijet će mo tamo koronu, jer je tamo gotovo i nema…

Komentiraj:

Ova web-stranica koristi Akismet za zaštitu protiv spama. Saznajte kako se obrađuju podaci komentara.