Prekrasni prizori Livanjskog polja u spotu Ivana Zaka koji ima preko 700 tisuća pregleda

“Još mi fališ ti” nova je emotivna balada iz glazbenog pera Ivana Zaka.

Svi koji su slušali pjesmu i pogledali spot slažu se kako se radi o jednoj od ponajljepših skladbi s novog albuma “Milion”, prenosi Večernji list.

Istodobno, kroz spot koji je Ivan realizirao pod vlastitom produkcijskom etiketom IZ Videos, sniman u Livnu, na Livanjskom polju te na području Crne Mlake kod Jastrebarskog, najlakše ćete se uživjeti u novu pjesmu.

Pjevač posebnu zahvalnost upućuje Planinarskom ekološkom društvu Borova glava i Željku Krišti na realizaciji fenomenalnog spota, u kojem je glavna uloga povjerena Maji Petronić. Uz nju, spot krase i nadaleko poznati livanjski planinski konji.

Još mi tvoje sve fali, kao nikada moja si, i više nego što si bila. Još mi fališ ti, još moje sve ti pripada, al’ bolje s tobom jednom nego nikada…, stihovi su u kojima će se mnogi prepoznati.

Pjesma je nastala tik prije izdavanja albuma i posebno mi je draga, jer je nastala u jednom trenutku, točnije u četiri minute. U ovoj pjesmi nisam podlijegao glazbenim trendovima. Spot je sniman u mojoj produkciji IZ Videos. Ovo je peti spot, imamo velike planove što se tiče glazbe i videa unutar IZ produkcijske kuće, istaknuo je Zak.

Uostalom, najbolje se uvjerite sami gledajući novi spot koji je na Youtubeu već skupio blizu 700 tisuća pregleda.

(www.jabuka.tv)

1 komentar

Komentiraj:

Ova web-stranica koristi Akismet za zaštitu protiv spama. Saznajte kako se obrađuju podaci komentara.