Neznanje ili jeftini populizam pojedinih članova oporbe u Gradskom vijeću Širokog Brijega?

Žalosna je činjenica koliko pojedini članovi iz oporbe žele poslati pogrešne informacije i na taj način dezinformirati cijelu javnost! Optužbe na račun toga kako priopćenja koja se nalaze na službenim stranicama Grada nisu prava slika onoga što se događa na Vijeću?

Uistinu, znate li Vi što je to neovisno informiranje? Poštovane dame i gospodo, svaka sjednica Gradskog vijeća prenosi se na Radiju Široki Brijeg, putem radio valova i interneta, a također je i omogućen i video prijenos na službenim stranicama Grada.

Svi građani, koje to zanima, mogu kvalitetno pratiti rad Gradskog vijeća. Svim lokalnim medijskim kućama uputi se poziv za sjednicu, što iste mogu i potvrditi. Njihova je stvar, naravno, žele li pratiti rad Gradskog vijeća.

Službena priopćenja koja se šalju nakon sjednica daju neovisnu sliku, ne uzdižući ni vlast ni opoziciju, ali  izgleda Vama nedostaje medijske pažnje, što i nije čudno, budući da su aktivnosti Vaših stranaka usko vezane za predizbornu kampanju (u koju ste očito već krenuli) i same izbore. Stoga su Vaša priopćenja jedini način pomoću kojega možete dospjeti u medije, jer primjerice ne možemo pročitati vijest o vašim uspješno realiziranim projektima. Iz jednostavnog razloga, jer ih niste realizirali!

U Vašim priopćenjima izneseno je toliko neistine. Zar stvarno ne znate čitati proračun ili njegovo izvješće?

Citiramo dio priopćenja Hrvatske republikanske stranke (HRS): „Također, zatražili smo i odgovor na pitanje kako je moguće da 47% cijelog proračuna ide na plaće, što je protivno Zakonu, o čemu se svojedobno očitovao i Ured za reviziju institucija BiH?“

Poštovani, na plaće i naknade troškova zaposlenih godišnje se potroši 2.293.000,00 KM od 9.977.300,00 KM ukupnog iznosa proračuna. Je li to 47%?? Matematika Vam slabo ide, a istina je u tome da je od iznosa 2.293.000,00 KM u prvih 6 mjeseci potrošeno 1.088.927,72 KM što iznosi 47%!

Vaše znanje o lokalnoj samoupravi toliko je visoko da uopće ne znate ovlasti Gradskog vijeća u kojem sjedite. Proučite što je Gradsko vijeće i koji je pravni okvir u kojem ono može djelovati.

Vidimo da stalno potencirate priču o svim lošim stvarima u Širokom Brijegu, pa ovaj put o broju učenika. Zašto se niste zapitali kako je moguće da će sljedeće godine broj učenika drastično biti smanjen u prvim razredima srednjih škola?

Je li možda razlog što je sljedeća generacija ta koja je morala birati između osmogodišnjeg i devetogodišnjeg obrazovanja? Je li možda razlog i odlazak djece u druge općine za pojedinim smjerovima koji se nude? Zašto niste spomenuli i broj povećanja učenika?

Zašto niste istaknuli da u Drugoj osnovnoj školi zadnjih pet godina raste broj učenika, tako da je ove godine upisano jedno odjeljenje više? Zašto niste svoje osvrte dali na rekonstrukciju i obnavljanje škola, što su Vam ravnatelji prezentirali na sjednici Gradskog vijeća? Laganje kako nedostaje higijenskih i ostalih potrepština u školama jer prevršilo svaku mjeru, a te informacije su ravnatelji odbacili na istoj sjednici.

Zapitajmo se što je Vaš interes, opće dobro ili jeftini populistički nastupi? Ovim putem pozivamo sve političke subjekte, ali i sve građane Širokog Brijega, da se okrenemo konstruktivnoj raspravi iz koje će se izroditi najbolja rješenja koje će doprinijeti kvalitetnijem  životu sredine u kojoj živimo.

Svi oni koji su od građana dobili povjerenje na izborima moraju opravdati povjerenje građana od kojih su dobili glasove, ali i povjerenje svakog čovjeka u ovom Gradu.

Poštovana gospodo iz dijela oporbe, hoćemo li raditi za dobrobit našeg Grada ili će te građane Širokog Brijeg nastaviti dezinformirati neistinitim priopćenjima za javnost i iskrivljivanjem činjenica?

Gradski odbor Mladeži HDZ BiH Široki Brijeg


87 komentara

 • Svaka čast! Činjenicama ih dotukli! Eno vam proračun na web stranicama pa kalkulator u ruke i računajte! Uostalom,to se sve zna
  Ali aj ti objasni birtiji našoj to. Sad će vam minimum 50 komentara tipa “šta je ,bocnuli” “aaaaa,lažete”,”nu partijske omladine što se javljaju itd” pa će krnit jednu ljutu,pokazat jedni drugima šta su napisali,zakecit i vratit se kukanju. Prema birtiji sve se može proglasit,pare se samo trebaju isprintati,napravit novčanicu od milijun maraka i svakom dat po jednu.

 • Što se tiče izbora između osmogodišnjeg i devetogodišnjeg školovanja, to nema veze s upisom u 1. srednje. Svi koji su te godine trebali krenuti u školu po starom tj. 8-godišnjem programu, krenuli su, a ostali su krenuli kao generacija koja je pošla godinu ranije u odnosu na njih. Generacija rodjena 2002/2003 koja se upisala u 8-godišnji program, ove godine se upisuje u 1. srednje, a generacija 2003/2004 je sada 9. razred i dogodine su srednja, dakle vezano za ovo nije smanjen broj učenika, RAZLOG/E treba tražiti na drugom mjestu tj iseljavanju, upisu u škole u drugim gradovima i dr.

 • Sve je objašnjeno samo neće ti ovi tu ništa priznati već će prste u uši i kao djeca u osnovnoj na čijoj su razini (isprika djeci) prste u uši i vikati “Ništa vas ne čujem,tralalala”.😂😂😂😂😂

 • Ajmo sad otići u malu školu u oklajima gdje idu djeca od prvog do četvrtog razreda. Ako u sanitarnom čvoru pronađete wc školjku onda ste čudotvorac. Mala djeca gledaju u Tzv. ćućavac i nemaju wc papira niti sapuna. Miro kako bi ti i Topić koristili ćućavac? Sramota

 • Ovo je priopćenje KPJ. Slušao sam sjednicu i vaše priopćenje nema nikakve veze sa stvarnim događajima. Zašto mladeži niste napisali da su zatražena detaljna izvješća o datim novcima iz proračuna? Da je predložena izrada pravilnika o utrošku sredstava kako bi se znalo kako i po kojim kriterijima se sredstva troše? Muljate jadni narod.

 • Za vas je neovisno novinarstvo CENZURA i PROPAGANDA. Odlazak obitelji u strane zemlje pravdate odlaskom u druge općine za pojedinim smjerovima; pa zar vaša vlast nije “blagoslovila” Ševinu školu na Trnu u kojoj imate preko 100 zanimanja za novac ali bez znanja?! Kažete da je vaš rad za opće dobro; recite to preko 4000 nezaposlenih građana, recite to prevarenim smiljarima, recite to zaboravljenim braniteljima…

 • “Prvo te ignoriraju. Nakon toga te ismijavaju. Potom se protiv tebe bore. Na kraju pobjeđuješ.”
  Bravo HRS, jasno i argumentirano.
  Omladinci KPJ (Miro sto se krijes iza dice?) nisu nista pobili – eno vam gore u komentarima oko osmogodisnje / devetogodisnje skole da im ne pije vodu argument da zato fali ucenika. Druga stvar u pol godine su od cijelog iznosa pola potrosili na svoje place, eto bit ce (malo sutra) drukcije do kraja godine.
  Omladino KPJ ajmo zac po skolama nenajavljeno pa vidit di je sav taj higijenski pribor i kakvo je stanje wc-a. Prije se iznosilo cvijece kad bi dosao politicar u skolu, sad se iznosi tariguz.

 • Mladeži HDZ-a nemojte misliti da su građani i građanke Širokog Brijega neuki. Dobro oni znaju šta vi radite i za koga. Demantirajte oporbu tako što ćete na web stranici objaviti kome ste i po kojim dokumentima, natječajima podijelili te milijune? Ako nećete onda ste vi populisti.

  • Jesu neuki su, kad su bili izbori di su i sta su radili
   Narod uvik prica i pametuje a kad treba nesto konkretno tad nema reakcije
   Eto vam vas hdz

 • pogledate ovaj link i sve će biti jasno:
  imovinapoliticara.cin.ba/dokumenti/Miro_Kraljevic_RI_Opcina_Siroki_Brijeg_2008.pdf

 • nemoj protiv ćućavaca.
  1. veća higijena.
  2.manje će biti hemeroida.
  3.prirodan položaj pri vršenju nužde čučavac omogoćuje.
  4.možda i manj procenat oboljelih od tumora debelog crijeva.

 • Ova cura je 1988. godište, i sad studira. Pozabavi se ti o sebi, kad ćeš tražit posao u 40 toj. Dana staža nema. Pametuje o proračunu. Hmm. Kani se ti ravića, i njegovih ambicija. Nisu ni ovi mila majka, ali nemoj mlatit o nečem što ti netko prenosi, sama razmisli pa reci.

 • Jes vas pokrenulo, obično na samoj stranici jabuke nema nikad komentara, već su većinom fejs komentari. Mislim slušao bih i ja da reknu de dera malo hvali vođu i pokret , ali kad ste se već uhljebili bar lijepo komentirajte sa imenom, nije sramota bit u hdzu (kakvog sve svita danas ima vi ste misni). Mašinerija ste bome nema šta

 • Moja mladeži HDZ-a u kojoj ste vi zabludi, tako mladi, a već u službi politike koja nas vraća u 60-te i 70-te godine prošlog stoljeća. Politike koja nas tjera da živimo u stranim zemljama dok naše ognjište obrasta korovom, politike koja je ratnim profiterima pomogla da iz fukare kriminalnim radnjama postanu “gospoda”, politike koja se ponaša totalitaristički. Pa zar su vam uzori viličari i fabusovci? Nekad su mladež, studenti podizali revolucije u zaštiti istine, slobode i pravde, a vi ste danas ispranih mozgova i mislite samo na svoj džep. Okrenite se oko sebe, ima ih gladnih, obespravljenih, ima djece koja nema za sendvič, ima hrpa građana koja ne vidi nadu u bolje sutra, ima ih koji svaku večer plaču u postelji u Njemačkoj jer su im djeca daleko…

  • Čija nas je politika tjerala na selidbu u zadnjih 150 godina??Tada nije bilo gladnih i obespravljenih, a djeca su imala za sendvič?? Sigurno je i tada vladao HDZ?? Zar problem nije mnogo veći tj na razini države (zbog rata i NE-mogućnosti dogovora sa bošnjacima i donekle srbima?) nego na lokalnoj razini kako vi baljezgate? Trenutno na sceni nastupa bošnjačka politika majorizacije i pravljenje nacionalne manjine od Hrvata, sve s ciljem dominacije u federaciji? Pokušao je se upravo HDZ oduprijeti početkom 2000-tih proglasom samouprave i kako je završila ??

     • Žalosni,stvarno si za žaliti.Iskreno žalije mi je takvih, nego onih što odlaze u Njemačku i dr.zemlje tražiti posao,jer oni imaju bar dostojanstvo,a ti i takve lupoprde za sigurnu plaćicu ko papagaj ponavljaš-hdz….hdz….hdz.Još nešto,koliko se god trudio,nisi uopće duhovit.

 • samo još nadodaj da je majka dvoje djece koja je na Zavodu za zapošljavanje, prvostupnik prava već duže vrijeme. Iz ove pozicije ovako stručno i hrabro oprati vladajuću političku elitu, svaka čast. Tek će se sad etični HDZ-ovci potruditi da nikada ne dobije posao, jer reći istinu danas znači biti protivnik HDZ-a. Ali ako se svi budemo ravnali po onoj “meni je dobro briga me za ostale” a što je geslo vladajućih onda nam je jadna budućnost. Antonija samo naprijed, imaš podršku

 • A Mladeži HDZ-a, tatini sinovi i kćerke, budući da nikada niste tamo bili, Zavod za zapošljavanje se nalazi iza zgrade Opštine. Prošetajte nekada i vidite životne tegobe nezaposlenih.

 • E jeste ovo sastavili, trust mozgova. Naučili na političkoj akademiji značenje riječi populizam. Pogledajte malo pojmove nepotizam, totalitarizam, propaganda, paradoks, iluzija, implicitna potčinjenost… Na tim pojmovima počiva vaša politika. Bravo HRS

 • Nego, omladino kome se javiti za kljuceve od gradskih prostorija? I mi bi htjeli kao i vi iz mladezi imat svoje sjednice u zgradi opcine, pardon grada. Te, koliko platite po sjednici za koristenje?

 • Šta je do sada pametno rekla? Priča, pojma nema o čemu. Netko joj soli pamet a ona se blamira. Iznesi ti svoj stav, a ne, šta ti netko nameće. Nisi ničiji robot.

 • Joj što ste pogodili u sridu HRS-ovci. Ne smije nitko upitat u što ode lova, je li mladeži? To je vitalni interes. Shvatitevti je novac građana a ne vaš. Halooo

 • Pa nek tebi Miro i Vinko napišu pa predloži nešto za bolji Široki, šta šutiš u klupi na sjednici ko degenerik. Narod te birao da se boriš za njegova prava, a ne za svoju dotičnu.

 • Ja mislim da je ludorija upisivat srednju školu na Brijegu
  kada u Seve se moze završiti za par dana samo treba
  ponjeti pare netreba ni teka ni kemiska olovka.Ova vlast
  HDZ koja je dozvolilia da se takva škola otvra i diplome se
  stancaju kao autobuske karte kad tad ce odgovarati narodu.
  Ako se zna da je to škola velikog vođe i da se odatle financira
  ova bagra vrha HDZ – nije ništa cudno ,e moj jadni narode

  • Sad baš da je tolika navala na takve škole, e pa neznam baš. Dijete tu upisati, ne bih se složila. Neka dijete ide sve po redu, osnovna,srednja,fakultet ako bog da, bit će sve, nek je zdravo i nek uči. Svatko treba malo odricanja. Bilo je svašta i u naše vrijeme. Tko je išao studirati obranu i zaštitu, cijenilo se skoro kao dr. Tako i danas ima svašta. Svakome na njegov obraz. Kome ide novac… sl., kao i u Jugi, tko je dobivao stanove, a tko ih je kupovao i pravio kuću, ili stipendije… Bitno je ostati svoj, i sačuvati obraz. Da se ono sve, samo što kod nekog ide sporije. A tako se i više cijeni.

 • Kakva oporba u općini, pa to je smijurija od oporbe a ne oporba. Koliko god bili nesposobni ovi iz HDZ-a , ovi iz oporbe su toliko mlitavi i jadni da su ovi prvi za tri koplja isprid njih. Jao nama ako bi na ovi u oporbi vladali bilo kojom institucijom od opće važnosti. Tek tad bi se i stariji od 50 godina počeli iseljavat u Njemačku kod Anđe Merkel i njenih arapskih beduina u potrazi za mladom pi…m i doživotnim benefiicijama.Koja oporba, skup nesposobnjakovića i kurcopraznih egoista koji ne znaju ni što bi sa samim sobom a kamoli da im vlast daš. Ti neznaju ni tko su ni što su a kamoli da bi znali smislit nešto pametno. Sva njihova pamet svodi se na razinu vica o Muji I Hasi, dakle, Mujo pita Hasu -čujen da si raskinio zaruke sa Fatom?
  Jesam,odgovori mu Haso.Moj grafolog je proučio njen rukopis i rekao mi je da je ona loša osoba. I, što je sada s njon, upita Mujo?
  Ma ništa bitno, reče Haso.Udala se za grafologa.
  Pametnom dosta.

  • Za”ja”,idiote jedan,da imaš “išta”u glavi,znao bi da odlaze ljudi vani raditi,ne 50-godišnjaci,nego bliže 60g.Uhljebino gadljiva.!!

  • Žalosni,stvarno si za žaliti.Iskreno žalije mi je takvih, nego onih što odlaze u Njemačku i dr.zemlje tražiti posao,jer oni imaju bar dostojanstvo,a ti i takve lupoprde za sigurnu plaćicu ko papagaj ponavljaš-hdz….hdz….hdz.Još nešto,koliko se god trudio,nisi uopće duhovit.

  • Za “ha”,jesi ti oni iz mladeži hdz-a,što ti je i osnovna škola bila teška,pa si rekao:”Da sam znao da je ovako lako privatno studirati,završio bi i osnovnu i srednju školu.

  • Za ha,jeli ti to diplomski rad na privatnom fakultetu.Dobar si dobar,diolomira ….samo neznam tkovje vic …ti ili Mujo i Fata.

 • E mladice HDZ-ova, vidiš ja pišem o nedaćama vaše utopijske politike, a ti misliš da želim bit duhovit. Pa da, vama je smiješno da Hrvati odlaze, da ima obespravljenih, siromašnih, nezaposlenih…

 • Hahahha hahahha skoro 50 komentara na ovo već! I svi isti! KPJ! Uaaa Mladež! Kmeeee!kmeeee! Čim se javljaju HRS je ubo u sridu!
  Sad je fora da ako se HDZ oglasio da su ubolo u sridu,da su šutjwli zatrpali bi komentarima druge vijesti kako se HDZ ne smije oglasiti pa kako god okreneš po njihovom ne mogu biti u krivu jer je HRS gubitnik HAHAHAHHAHHAHAHHAHAHAHAHAHAHHAHHAHAHAHAHA
  Sve su vam pojasnili,sve to ljudi znaju. Antonija i ekipa su jeftini populisti. Zato i imaju 10ak članova,neće bar ni rodbina da im pomogne.
  Činjenice su im pred očima a briga njih. Uaaa uhljebi a glavni im uhljeb u zavodu za zadrastveno pa ili je neka stranka njega uhljebila ili priča laži kad govori da se ne može bez politike. Hahaha.
  47% hahahaha .Glavno je staviti jak naslov i optužbe.

 • Sve je njima jasno i namjerno oni to rade her HRS je stranka luzera vođena uhljebom! 1 vijećnik! To im je rezultat! Za izbore u gradu s toliko nezaposlenih i tolikim brojem problema oni ne mogu privući kvalitetan kadar u stranku! Ovo je njima velik rezultat,kada dobiju 100 komentara od 5 anonimaca besposlenih. I misle ea im je to nešto.
  Eto privući ćete glasače tako ako od 100 komentata vama 80 napiše bravo HRS i uaaa HDZ??? Ccc,amateri. Normalan čovjek pročita vijest i ide dalje a ovdje pišu iz HRSa i HDZa naravno i par besposličara za koje se zna tko su su jer isti uvijek vise i po Facebooku
  I onda normalan čovjek otvori ovo i smije se. Pa bili su vam izbori HRS a niste ni gradonačelnika ponudili! Kakva ste vi ozbiljna stranka?! Neznalice ili populisti ali ste jeftini

 • Mladeži što se raspisala a prekjučer nijema na sjednici vijeća maca im popapala jezik ili su bili na poslu u EP HZHB.

 • Za bavljenje politikom trebalo bi zakonski propisati, da to izričito može biti osoba sa visokom stručnom spremom, radnim iskustvom od najmanje 5 godina, i poznavanjem stranog jezika. Ovo danas što se događa i u Širokom Brijegu, Hercegovini, BiH, Hrvatskoj, i okolici, je posljedica toga što dolaze nesposobne osobe s nedovoljno kvalifikacija, i vlast i oporba. Ispada da se danas politikom može baviti svatko. Smiješno. Gospodo draga, gdje su vaša znanja i iskustva, da raspravljate o infrastrukturi,proračunu,propisima,medicini,medijima, itd.. Zato i je sve ovako. Nema struke. Žalosno, ali realno stanje. Za to i treba da po 10tak godina prođe da se dođe do nekog pomaka.

 • I to bavljenje politikom samo uz minimalnu naknadu (dakle, samo ljudi koji su se već negdje dokazali), a ne uz geslo, grabi što više možeš, ta nećeš tu biti vječno

 • A draga moja mladeži a ako Vi smatrate ono kod nas pod obnovom škole, da je obnovljena, e onda ne znam u što starite u 21.stoljecu….

 • Što ste navalili na curu jadnu.Ima petlju i kaže što treba.Ne ulizuje se kAo onaj vijećnik Crnjac(partija x) koji ima dug poreza veći od 25.000,00 KM..Biti u vijeću a dugovati porez tom istom gradu pa to je nečuveno.To može samo u Širokom.Tuga.

 • Jadnog HDZ-a i njihove mladeži. Ali ništa je to kakvi su ovi drugi. Mjesta ima za kritiku, ali dajte to izrecite normalno. Ma dajte pišite nešto što ima smisla i što bi moglo donijeti boljitak ovom jadnom narodu.

 • ovog ŽALOSNI što se zove ne treba ga komentirati samo ime govori o njemu sve on je jedan klimoglavac ili brisač nečijeg dupeta zbog ovakvih nam je sve ovako iovakvi nas vode samo nastavi kakoćat doće vrijeme kad i tvoja sisa će da presuši

 • Anonimno piše”jadni anonimci” i “nesretni anonimci” a i sam anoniman ali ne razumije sam sebe a kamoi zašto su anonimni jadni i nesretni i zbog čega.

 • samo pogledajte ostalu oporbu osim HRS u vijeću kavopije, luzeri alkoholičari…neradnici kladionica, galerija, mexx nema kavane po kojoj ne sjede ustaju u 3h u vjeću glas ne dižu idu niz dlaku HDZ jer znate što to su luzeri i ljigavci koji će provest cijeli život samozadovoljavajući se za malim ekranima dobit ce drzavni posao i istjerat sve hrvatsko iz ovih krajeva…LP sretno vam svima bilo

 • Jeli li istina da je oko 150 15-16 godisnjaka u zadnje dvije godine iselilo u Hrvatsku i EU iz Sirokog i okolnih mjesta?
  Ja sam tako razumio, ne znam jeli to istina ili nije?
  Brojka od 150 mi se cini pretjerana. Vjerujem da su u tu brojku ubrojeni i oni koji su upisali skolu u Grudama ili Mostaru.
  Mozda grijesim?

 • Račune treba polagati narodu niszu oni to naučili , sve što je urađeno do sada to je minimalno šta se trebalo uradit. Ne treba se vlast pravdat.

 • A zašto općina prešućuje da se ove godine upisalo šestero muslimanske djece kod nas u školu…Te balije rade kod ratnih profitera koji sad slove za uglednike i gospodarstvenike..A hdz-e nam priča priče o domoljublju i polaže vjence dole pod križem.
  I vi branitelji ste se prodali,ratovali ste svaka vam čast,ali ste u miru ispali kukavice jer štitite lažene mirovine,doktore,političare itd radi pišljivih trista četristo maraka…
  Neka svi znate i HDZ-e i branitelji i crkva ima nas još HRVATA koji će mo pružit otpor,ako treba do smrti samo nećemo dopustiti naseljavanje muslimana i vaš lopovluk…
  Demagogiju o demokraciji ponesite kući ženama,nema demokracije ima samo reda rad i disciplina!A vi svi navedeni ste neradnici i džabaleroši!!!!!!!

 • Draga mladezi, trebali ste na sjednici jasno i otvoreno pobiti neke tvrdnje, ali vi ste neuki, pa su vam trebala dva dana da sastavite ovo priopcenje. Nekada je bolje sutjeti i dodatno se ne sramotiti. Sjednica je odjeknula u javnosti. Mnogi su je slusali i smijali se neukim vjecnicima i gradonacelniku.

 • Od hdz-a gori je samo ovaj mladi pomladak tog istog hdz-a
  Kad vec spominjete proracun ajde nam lijepo objasnite koliko su dobile udruge za invalide?
  Tko se to “nadskolovavao” novcem iz proracuna?
  Koliko novca dajete kroz “placu” koji uopce nemaju svoje radno mjesto u opcini?
  Ajde vi lijepo objavite kako ste dobili na izborima? Kada ste svojim clanovima birackih odbora podijelili dnevnice?
  Koliko ste napravili nevazecih izbornih listova tamo gdje ste bili u zaostatku?
  Pa kako vas samo nije stid?
  Ajde ako smijete !!!!!
  Obraza nemate dok radite to sto radite i kako to radite

 • Postovani Sirokobrijezani, posto ja ne zivim u vasem gradu, molim vas koji zivite tu i znate situaciju, da mi odgovorite jeli istina da je ove godine oko 150 djece manje upisano u srednju skolu u odnosu na prije dvije godine?
  Hvala vam na paznji!

 • Omladina služi za cinkanje i prokazivanje neistomišljenika i gori su 10x od njihovih vođa jer su obične šuge kojima je stav “tako je” kako vođa kaže. Beskičmenjaci i pi*de kojima da se posere vođa pitali bi gdje je kašika. Samo šta je ovima što su završili neku regularnu. Ser. vam se u diplomu kad morate klimat glupljem. A vidi se napredak na svakom polju. Pola ih u državnoj službi ne zna upalit računalo dok po svijetu ljudi od 70-80g služe se aplikacijama i društvenim mrežama. To nije toliko bitno dok ne dođe taj naš jadni starac u bolnicu sa 40g regularnog radnog staža a oni mu uruče popis šta treba kupit i šugavi dr. mu ne prilazi ako mu nije uručena koverta ili deda nije “nečiji”. Eto to smo mi jeb. vas vođa koji se krije iza Sarajevske urote čim mu neko stane na rep jer je i on sam pi*kica ko i omladina mu.

Komentiraj:

Ova web-stranica koristi Akismet za zaštitu protiv spama. Saznajte kako se obrađuju podaci komentara.