Novo ruho gastro bara Basilico

Omiljeno okupljalište svih onih koji vole ukusan zalogaj i probrane brandove piva, kao i inovativne domaće slastice i nezaobilazan drugačiji interijer i eksterijer, već više od godinu dana je gastro bar Basilico u Širokom Brijegu.

Naime, ovo specifično gastro mjesto je ovih dana više nego udvostručilo broj mjesta za goste – otvoren je potpuno novi unutrašnji dio, na kojeg se nastavlja kaskadna terasa s pogledom na dječje igralište. Tako je dobiven odličan open space koncept interijera Basilica, u kojem je sada mogo više stolova za dvoje. Svoje dojmove možete stvoriti na osnovu slika koje se nalaze u fotogaleriji ili, naravno, sami se uvjeriti.

Bojama u novom, proširenom dijelu interijera se htjelo dati svojevrsan kontrast na već postojeći dio, koji nikoga dosad nije ostavio ravnodušnim. Tu je sada i dominantna roza kutna garnitura, za veća društva, kao i ogromni ekran koji dominira jednim zidom, a omogućit će gostima odličan ugođaj gledanja raznih utakmica koje slijede u idućem periodu. Naravno, uz posebne ponude piva i hrane. Nova terasa pružit će gostima priliku uživati u toplim, ugodnim jesenskim danima na otvorenom.

Gosti ovog poznatog širokobriješkog lokala mahom imaju svoje omiljeno jelo na koje se vraćaju vrlo često. Basilico je prvi gastro bar na ovim prostorima koji je ponudio crnu hranu na bazi aktivnog ugljena – crnu pizzu ili sendvič, koja privlači gastroljupce svojim neobičnim crnim izgledom. Aktivni ugljen ima i dobre učinke na organizam i probavni sustav, te sposobnosti uklanjanja toksina iz tijela. U standardnoj ponudi nalaze se i američki burger i wedges krumpirići, austrijske kobasice u više okusa i marinirana rebarca. Uz to, pizze iz krušne peći i mnoga druga jela izmijenjuju se na stolovima gastro bara svakodnevno, a putem besplatne dostave i u domovima naših sugrađana. Najavljuju nam iz gastro bara da se spremaju i nove slane i slatke poslastice. Ovih dana najavljena je punjena vješalica kao novi specijalitet kuhinje, a o ostatku novih jela priliku će imati odlučivati i gosti, te Facebook fanovi gastro bara.  O čemu se točno radi, još nam nisu htjeli otkriti, ali su natuknuli kako će i nova jela biti posebna i drugačija, kako smo od njih i navikli. Za sve ostale detalje, nastavljamo pratiti aktivne društvene profile ovog gastro bara na Facebooku i Instagramu.

*sponzoriran članak