Nenad Bjelica operirao kralježnicu

Trener Osijeka Nenad Bjelica uspješno je operiran u petak navečer.

Kirurški zahvat na kralješnici izvršio je ugledni hrvatski specijalist neurokirurg prof. dr. sc. Krešimir Rotim u Specijalnoj bolnici Neurospine. Kao što je poznato, šef stručnog stožera bijelo-plavih suočio se s velikim problemima u pogledu bolova u leđima pa su sve liječničke preporuke bile takve da je operacija kralježnice nužna i neodgodiva.

Potvrdu o uspješnom operativnom zahvatu objavio je NK Osijek putem službenog priopćenja.

Naš trener Nenad Bjelica uspješno je operiran i dobro se oporavlja nakon kirurškog zahvata kojega je imao u petak u večernjim satima. Kao što je poznato, šef stručnog stožera Bijelo-plavih suočio se s velikim problemima glede bolova u leđima, pa su sve liječničke preporuke bile takve da je operacija kralježnice nužna i neodgodiva. Obavljena je u Poliklinici Rotim, u Specijalnoj bolnici Neurospine, a Bjelica je bio u sigurnim rukama uglednog specijalista neurokirurga prof. dr. sc. Krešimira Rotima. Sve je dobro prošlo, Nenad će još ovoga vikenda ostati u bolnici, a od ponedjeljka će već biti na kućnom oporavku, stoji u priopćenju na službenim stranicama NK Osijeka.

Dragi moji! Operacija kralježnice je uspješno apsolvirana.Hvala svim sestrama , doktorima te ostalom osoblju…

Posted by Nenad Bjelica on Saturday, 3 October 2020

Slijedi kratki oporavak

Hrvatskom treneru sada slijedi kratki oporavak, a na poslu u Gradskom vrtu mogao bi biti već za sedam, osam dana.

Nogometni klub Osijek zahvaljuje doktoru Rotimu i njegovim suradnicima te cijelom liječničkom timu tamošnje Poliklinike na promptnoj reakciji, iskazanoj brizi, dakako i odrađenoj operaciji koja će našem treneru omogućiti normalno funkcioniranje nakon izraženih problema koje je imao u posljednja dva tjedna. Također, zahvala ide i svima u osječkom KBC-u koji su se na bilo koji način angažirali da bi Bjelica lakše prevladao probleme koje je do sada imao, nastavlja se u priopćenju Osijeka.

Dok se Bjelica oporavlja, na klupi Osijeka zamijenit će ga prvi pomoćni trener Rene Poms dok će Austrijancu asistirati Bjeličina desna ruka Nino Bule.

(www.jabuka.tv)


Komentiraj:

Ova web-stranica koristi Akismet za zaštitu protiv spama. Saznajte kako se obrađuju podaci komentara.