Nekadašnji prvak Europe i veliki rival HKK Široki u raspadu – Jabuka.tv

Nekadašnji prvak Europe i veliki rival HKK Široki u raspadu

Prostorije prazne, telefoni isključeni, više ne postoji ni internet-stranica…

Birali ste nepostojeći broj, automatska je poruka centrale koju dobijete ako ste dovoljno naivni i pokušate telefonskim putem, na službene klupske brojeve, kontaktirati s nekim iz Košarkaškog kluba Bosna, odnosno saznati neku informaciju o trenutnom stanju u nekadašnjem prvaku Europe, piše Dnevni Avaz.

I taj uzaludni poziv pokazuje, ipak, da se, kad god pomislite da sarajevski “Studenti” ne mogu potonuti niže, ljudi koji (ne) vode ovaj klub pobrinu da pronađu neko novo dno.

Pored već ugašenih telefonskih brojeva, u funkciji više nije ni službena internet-stranica KK Bosna, klupske prostorija zjape prazne pa se polako, ali sigurno, zatire svaki trag postojanja kluba.

A oni koji su za to odgovorni, u tome, očito, ne vide ništa čudno. Da vide, odavno bi izašli u javnost i priopćili da su zagrizli prevelik zalogaj i priznali da nisu u stanju ne samo voditi klub nego ni održavati privid postojanja nekadašnjeg velikana.

Jedina komunikacija sa “svijetom” održava se putem Facebook stranice KK Bosna-Royal.

No, ni na njoj se ne može vidjeti ništa ozbiljnije osim povremenih i patetičnih prozivki na račun Skupštine, i klupske i Županijske, koje bi trebale, valjda, spašavati ono što su upropaštavali isti oni koji ih danas prozivaju.

(www.jabuka.tv)


7 komentara

  • Strašno na što spade stari rival!!! Neka je sram onoga tko je god ovo učinio od Bosne, lijepo je sjećanje na stare tekme sa Širokim. Stari ljuti rivali, izgleda nažalost nikad više.

  • Bosna je propala ima deset godina, a krah je dozivjela spajanjem sa Royalom..Nisi sposoban drzat klub,dugovanja ajmo nizi rang i zivio! Sad mi je najjace ovo zazivanje u proslost , eto ih ko i velez..ne zivi se od stare slave, nek izidju u javnost nek upru prstom tko je krivac, prebacuju krivce jedni na druge, nitko se ne usudi politiku okrivit, najveca bojka bosnjackog pucanstva! Iako vise volim da se derbiji igraju sa Bosnom nego ovom Igokeom,Slobodom,zrinjskim, neka sele tamo gdje su davno trebali biti!

  • Meni ne fale… Zar nije ljepše imati ovako zdrave odnose sa Sparsom nego sa Bosnom čiji su navijači gađali naše igrače burekom(a čime bi drugim) pri čemu su tenzije nabrijavane do atmosfere linča. Samo zahvaljujući vrhunskoj profesionalnosti sarajevske policije naši momci su mogli normalno izaći iz Skenderija i napustiti Kanton Sarajevo. Šta će nam…

    • Usporedjivati Spars i Bosnu je SMIJESNO, a isto tako Široki nista nikad duzan nije ostao na bilo kakve prozivke, psovke i sta drugo, necemo pricati gluposti, jednaka smo govna bili kad je gorilo, medjutim i tu se znao pljesak dati rivalu na kraju, nemali broj puta.

      • Nisam rekao ništa u vezi kako reče “vraćanja duga”. Govorio sam o tome da nam TAKVA Bosna i TAKVO rivalstvo ne trebaju. Dobro znam što se događalo, pamet me još služi. Bosna je paradigma za čitavu muslimansku politiku i pokušaj nametanja drugima onoga što ti drugi nisu niti žele biti. Bosna je paradigma za čitavu jedan nakaradni lezilebovićki mentalitet koji je naučio da barbaša tuđim novcima. Bosna je paradigma za uništavanje svega onoga što su generacije prije ostvarile. I nama je to prijetilo. Srećom našao se jedan čovjek koji je u kritičnom trenutku rekao DOSTA. I dalje tvrdim da nam TAKVA Bosna ne treba.

  • Jako mi je drago što je moj Široki uvelike doprinio da se ugasi prvak Europe. Jer sjetim se samo koje su novce ubacivali u klub da slome Široki, ali džaba! Bile su to povijesne utakmice koje su pružale vrhunski doživljaj1

Komentiraj:

Ova web-stranica koristi Akismet za zaštitu protiv spama. Saznajte kako se obrađuju podaci komentara.