Ne pomaže mu niti slava: Sve scene u kojima se pojavljivao holivudski glumac izbrisane su

Zbog svog stava o seksualnom zlostavljanju u Hollywoodu, glumac Matt Damon našao se na meti javnosti, a protiv njega je pokrenuta i peticija koja je prikupila 28 tisuća potpisa. Očito zbog svega toga, smatrajući da će samo naštetiti ugledu filma, redatelj Gary Ross iz filma “Oceanovih 8” izbrisao je sve scene u kojima se, u epizodnoj ulozi, pojavljuje 47-godišnji Damon.

Za potrebe filma “Oceanovih 8” epizodne uloge dobili su i mnogobrojni glumci iz nastavaka “Oceanovih 11” i “Oceanovih 12″, no, nisu sve njihove snimljene scene dobile priliku da na kraju i postanu dio filma. Iako je, uz Brada Pitta i Georgea Clooneyja, jedan od najpoznatijih lica prethodnih nastavaka, filmske scene koje je snimio Matt Damon izbrisane su.

Redatelj filma Gary Ross objasnio je i zašto se to dogodilo.

Odabir epizodnih uloga eklektičan je proces, no važno je točno vidjeti koja se najbolje uklapa u priču. Ovaj film, za razliku od mnogih koje sam već snimio, imao je opsežan proces, igrali smo se, istraživali, a sve u korist najboljeg mogućeg finalnog scenarija, rekao je Ross.

Inače, obožavatelji filma potpisali su peticiju, zahtjevajući da se Damona makne iz filma, nakon što je imao kontroverzne komentare oko holivudskog skandala o seksualnom zlostavljanju prošle godine.

U trenutku kada je film objavljen, peticija je imala više od 28 tisuća potpisa, prenosi Tportal.hr.

Ostanak Damona u filmu trivijaliziralo bi ozbiljnost optužbi protiv seksualnih zlostavljača kakav je i Weinstein, a i pokazuje veliko nepoštivanje prema svim hrabrim ženama koje su istupile i javno progovorile o svemu, stoji u peticiji.

(www.jabuka.tv)


Komentiraj:

Ova web-stranica koristi Akismet za zaštitu protiv spama. Saznajte kako se obrađuju podaci komentara.