Nakon što je Ivan Krstanović otišao iz Širokog: Malog Jurića vidim kao svog nasljednika

Pecaru je iznenada napustio Ivan Krstanović.

Od ponedjeljka će preseliti u Zagreb, u Lokomotivu. Počeo je u lokalnom Tomislavu i preko Drinovaca i Posušja dospio u Kranjčevićevu, zatim u Maksimir, pa Rijeku, Zadar i na kraju Široki Brijeg, piše Večernji list BiH.

Jesenas je za Široki odigrao osam utakmica u EL i Premijer ligi i zabio pet pogodaka, te dao veliki doprinos u obrambenim zadaćama: – Dugo sam bio u u kontaktu s Lokomotivom oko prijelaza u njihove redove. U razgovoru s čelnicima Širokog naišao sam na razumijevanje. Široki neće biti oštećen, ima igrače koji me mogu dobro zamijeniti.

Tu su uz ostale Čabraja i Wagner, da za “malog” Jurića ne govorim. Njega vidim kao nasljednika. Ne zato što je iz Tomislavgrada kao i ja, nego zato što je uistinu dobar, radišan i perspektivan, pravi napadač. Osim toga, Jurić ima mogućnosti napredovati uz trenera Sablića, koji mu ima što pokazati…

Nedavno je Krstanović na utakmici protiv Goška dobio crveni karton, nakon čega je kažnjen s četiri utakmice zabrane igranja.

Široki je uputio žalbu, prilike su da se kazna smanji. Ali, Popo, (kako ga u Tomislavgradu zovu) nije želio pričati na tu temu.

Radije se osvrnuo na ono što je proživio na Pecari: – Nosim iz Širokoga odlične dojmove. Imao sam korektan odnos s čelnicima, s trenerima, suigračima i navijačima, posebice sa Škriparima. Svima hvala, sa svima ću ostati u dobrim odnosima.

Široki ima po meni najbolju momčad u BiH. Može osvojiti naslov prvaka. Želim da tako bude. Na pitanje postoji li mogućnost da opet jednoga dana zaigra na Pecari, nasmijao se i rekao: Ha, tko zna. Nemam ništa protiv…

(www.jabuka.tv)


Komentiraj:

Ova web-stranica koristi Akismet za zaštitu protiv spama. Saznajte kako se obrađuju podaci komentara.