Nakon miniranja BMW-a, predsjedniku GOŠK-a pred vratima ostavljena bomba

Novi napad izvršen je u nedjelju na predsjednika Nogometnoga kluba ”GOŠK” Gabela Damira Petkovića, poznatoga čapljinskoga poduzetnika koji je vlasnik benzinske crpke koja je poznata kao najjeftinija u Hrvatskoj, na samoj granici u Doljanima između Čapljine i Metkovića, prenosi Bljesak.info.

Naime, pred vratima obiteljske kuće Petković nepoznata osoba ostavila je kutiju u kojoj su se nalazile ručna bomba i poruka!

Sve ovo dogodilo se samo 17 dana nakon što je Damiru Petkoviću ispred obiteljske kuće miniran BMW X6.

Policija traga za nepoznatim osobama koje su minirale BMW koji je vlasnik dva sata ranije parkirao u dvorište stambenoga obiteljskoga kompleksa i ništa sumnjivo nije uočio. Silovita eksplozija je raznijela prednji dio terenca, a detonacija je oštetila i golf 7 te stakla na objektu u kojemu s obiteljima stanuju četiri brata. Razorna naprava bila je postavljena pokraj desnoga kotača.

Oštećeni nije bio raspoložen za razgovor, a materijalna šteta, prema slobodnoj procjeni, iznosila je oko 100.000 KM. U objektu su u vrijeme eksplozije bili i malo dijete i starica.

Prethodno je izvršena provalna krađa u objekt ove obitelji, kada je otuđena veća količina zlatnine.

Poznanici Petkovića opet su ostali zatečeni, pogotovo što znaju da on nije ni s kim u problematičnim odnosima. Istraga je u tijeku.

(www.jabuka.tv)

Komentiraj: