Nakon Božidara umrla i Ivana: Djevojčice ostale bez roditelja

Ivana Šišak je u nedjelju naglo dobila visoku temperaturu. Odvezli su je u KBC Rebro gdje je umrla i to samo mjesec i pol dana nakon što je umro njezin suprug.

Istina je. Ivana je preminula. Jako nam je žao, a još više što nije uspjela otići u Njemačku na potrebno liječenje matičnim stanicama, rekli su iz Udruge Ljubav na djelu, a potvrdio nam je to i brat Ivane Šišak, Zoran Balija.

Samo mjesec i pol dana otkako je njezin suprug Božidar izgubio borbu sa zloćudnom bolešću, istu je izgubila i Ivana. U nedjelju je naglo dobila visoku temperaturu, žalila se da ne može disati. Odvezli su je u KBC Rebro gdje je samo šest sati nakon hospitalizacije preminula.

Humanitarna akcija u kojoj su građani Hrvatske skupljali novac za potrebe liječenja supružnika Šišak obustavljena je sredinom rujna ove godine.

Prikupili novac za liječenje

Tad je Ivanin brat Zoran Balija rekao da je prikupljeno ukupno 2.030.000,00 kuna i da je to dovoljno novaca za početak liječenja i Ivane i Božidara. Zbog njihovog teškog zdravstvenog stanja odlazak na liječenje bio je cijelo vrijeme neizvjestan, ali se obitelj ipak nadala da će barem Ivana uspjeti otići po novu šansu. Nažalost, nada im se nije ostvarila. Prikupljeni novac nalazi se na privatnom računu Šišković. Božidar (40) bolovao je od teškog karcinoma gušterače, a Ivana (33) od raka dojke. (24sata.hr)

(www.jabuka.tv)Nema komentara

Komentiraj:

Ova web-stranica koristi Akismet za zaštitu protiv spama. Saznajte kako se obrađuju podaci komentara.