Najavljujemo 2.Sajam vjenčanja u Hercegovini

Prošlogodišnja uspješna organizacija 1.Sajma vjenčanja, koji se održao  u Mostaru,  zadovoljni izlagači i velik broj posjetitelja uistinu su dobri  razlozi za organizaciju  2.Sajma vjenčanja, koji će se održati 24. i 25. 03.2012. u HERCEG ETNO SELU, kraj Međugorja.

”Kod naših mnogobrojnih, renomiranih izlagača posjetitelji će  imati priliku informirati se o najnovijim trendovima za organizaciju vjenčanja ; uživati u bogatom programu te biti dijelom brojnih prezentacija, modnih revija, cvijetnih radonica, degustacija hrane i pića, hair and make-up showova, nagradnih igara.  Posebno smo ponosni na ekskluzivnu lokaciju održavanja sajma, odnosno Herceg Etno selo, koje zbog svog prelijepog, jedinstvenog izgleda i popratnih sadržaja budućim mladencima nudi sve na jednom mjestu. Sajam će se održati u novoizgrađenoj, vrlo modernoj svadbenoj sali površine 900 m2.  Zadovoljstvo nam je najaviti i  novo specijalno izdanje 1.hercegovačkog magazina za vjenčanjainvjenčanja koji će se po prvi put 1. ožujka naći na 250 prodajnih mjesta diljem Hercegovine” rekla je direktorica sajma  Deana Leko.

40-ak prošlogodišnjih renomiranih izlagača među kojima su saloni vjenčanica i odijela, zlatarnice, cvjećarnice, foto i video studiji, specijalni efekti, limuzine, svadbene sale, catering, slastičarnice, vinarije, hoteli, frizerski saloni  potrudilo se urediti svoje izložbene prostore u cilju što kvalitetnije prezentacije i pružanja informacija potencijalnim klijentima. Ove godine na 2.Sajmu vjenčanja  postoji još veći interes izlagača i posjetitelja.

”U predstojećim danima prije sajma očekuju nas mnogobrojne aktivnosti. Snimiti ćemo kampanju sajma i naslovnicu magazina invjenčanja koju će krasiti  prekrasna Anica Kovač, bivša  Miss Hrvatske te organizirati  dva castinga kako bismo odabrali modele za revije.  Pripremamo i  ekskluzivnu modnu revijukoju će nositi najpoznatije manekenke i manekeni iz Hrvatske i BiH te osobe iz društvenog života, a čiji prihod ide u humanitarne svrhe.

Drago nam je da postoji veliki interes za sajam vjenčanja.  Svi oni koji žele biti dio ovog velikog projekta potrebne informacije mogu dobiti putem internet stranice www.sajam-vjenčanja.ba objasnila je Ivana Delač Đolonekadašnja Miss Universe Hrvatske i PR sajma.Komentiraj:

Ova web-stranica koristi Akismet za zaštitu protiv spama. Saznajte kako se obrađuju podaci komentara.