“Na rubu Europe”: Osvojite ulaznice za hit stand up komediju Željka Pervana

Portal Jabuka.tv u suradnji s agencijom PRimera nagrađuje vas ulaznicama za hit stand up komediju “Na rubu Europe” poznatoga majstora smijeha Željka Pervana, koja će se održati u petak 16. lipnja u Herceg etno selu u Međugorju.

Svoje podatke (ime, prezime, godina rođenja i mjesto prebivališta) pošaljite na e-mail: [email protected], a sretne dobitnike obavijestit ćemo mailom.

Nagrađeno će biti šestero čitatelja (3×2), a sretni dobitnici ulaznice će moći preuzeti u Forest lounge baru u Tržnom centru Orca u Mostaru.

U svojoj stand up komediji Pervan se dotiče svih aktualnih polemika oko ulaska u EU, a začin ovoga beskrajno duhovitoga stand up-a su i sve aktualne teme hrvatskoga društva, koje muče maloga čovjeka.

“Svaka sličnost sa stvarnim događajima i osobama je vjerojatno namjerna i dobro pogođena”, tvrdi majstor smijeha i sarkazma Željko Pervan, koji u svojoj izvedbi ne ostaje dužan ni umirovljenicima, ženama, muškarcima, političarima, sa svima zbijajući šale i kroz tu svoju optiku prikazujući u biti stvarnost kakva ona jest.

Navikli smo da nas živa legenda kultne Večernje škole zabavlja na malim ekranima, dokazujući kako smijeh nije nepoznanica običnim ljudima. No, ovoga čovjeka zaista treba doživjeti licem u lice. Stoga ne propustite hit stand up komediju Željka Pervana “Na rubu Europe” i 90 minuta zabave i neprekidnoga smijeha za sve generacije publike.

Ulaznice po cijenama 10 KM (tribine, slobodno sjedenje) i 15 KM (parter, slobodno sjedenje) u prodaji su na blagajni Herceg etno sela u Međugorju i info pultu Mepas Mall-a.

“Amfiteatar je ograničenoga kapaciteta, stoga požurite po svoje ulaznice koje su još danas i sutra dostupne za kupovinu i online preko kupikartu.ba. Na dan predstave ulaznice će biti moguće kupiti isključivo na blagajni Herceg etno sela. Predstava počinje u 21 sat, a ulaz se otvara od 20 sati”, poručuju organizatori iz agencije PRimera.

(www.jabuka.tv)


Komentiraj:

Ova web-stranica koristi Akismet za zaštitu protiv spama. Saznajte kako se obrađuju podaci komentara.