FlixBus: U četvrtak iz Sarajeva polazi prva zelena linija u BiH

Nakon što je potkraj svibnja najavljen dolazak FlixBusa u Bosnu i Hercegovinu, u četvrtak u 10.00 sati iz Sarajeva kreće prva zelena linija FlixBusa, koja će povezivati sedam destinacija u BiH – Sarajevo, Kakanj, Zenicu, Žepče, Maglaj, Doboj, Derventu i Brod – s 14 njemačkih destinacija. München, Frankfurt, Stuttgart, Karlsruhe, samo su neki od njemačkih gradova destinacija.

Time je Sarajevo postalo prvo ishodišno mjesto te važna polazišna točka FlixBusa u BiH. Zahvaljujući partneru Biss tours-u iz Zenice, upravo je i pokrenuta ova prva zelena linija Sarajevo – Dortmund, a osim zeničke tvrtke FlixBusu se pridružio i Centrotrans.

U suradnji s partnerima, putnicima će se omogućiti putovanja iz još nekoliko novih destinacija diljem Bosne i Hercegovine. Do kraja godine otvoriti će se dodatnih desetak zelenih linija te time povezati još više destinacija diljem Europe.

Kako je izjavio Darko Jus, direktor FlixBus CEE Regije, cilj je putnicima iz BiH osigurati što više dostupnih destinacija, ali i olakšati dolazak turista u BiH. “Smatramo ovu državu izuzetno turistički atraktivnom te vjerujemo da ulazak u ovu široku europsku mrežu linija na globalnoj razini može mnogo doprinijeti razvoju. Stoga punom parom radimo na razvoju partnerstva s Biss toursom i Centrotransom, s kojima ćemo osigurati kvalitetna putovanja dostupna svima”, dodao je Jus.

Prodaja karata je otvorena te ih je moguće kupiti putem web stranice u domaćoj valuti KM, putem mobilne aplikacije ili kod prodajnih partnera FlixBusa: turistička agencija Biss tours i Stours u Sarajevu te Biss tours i Zenica-trans u Zenici. Sve informacije mogu se saznati i putem korisničke službe  te putem FlixBus društvene mreže Facebook.

FlixBus putnici profitirat će od mnogobrojnih pogodnosti, prije svega od prioriteta kao što su sigurnost i udobnost. FlixBus u svakom autobusu osigurava više prostora između sjedala, utičnicu, besplatan internet, besplatnu prtljagu te mogućnost otkaza ili promjene rezervacije do 15 minuta prije polaska. Korištenje mobilne aplikacije ima brojne pogodnosti koje uvelike olakšavaju putovanja. Između ostaloga, aplikacija šalje korisniku obavijest o kašnjenju ili mogućim zastojima.

(www.jabuka.tv)


Komentiraj:

Ova web-stranica koristi Akismet za zaštitu protiv spama. Saznajte kako se obrađuju podaci komentara.