Musa: Protiv Travnika je bila najlošija utakmica Širokog

Na pitanje: Treba li možda uzrok poraza u 21. kolu nogometne Premijer lige BiH protiv Travnika na Piroti tražiti negdje u glavama igrača, trener Širokoga Brijega Slaven Musa za Večernji list rezignirano kaže: 

Bez prave prigode:

Paaa, možda… Jer, odigrali smo loše, očajno loše. U svemu smo podbacili. Nismo u svih devedeset minuta utakmice izradili pravu prigodu za pogodak, osim što je jednu prigodu imao Marić u 45. minuti, a ta je bila plod pogreške obrane domaćina, a ne neke naše osmišljene akcije. I ta jedna je propala, jer se Marić okliznuo.

Imali smo protiv sebe korektni sastav domaćih, koji tijekom cijele utakmice nisu napravili oštriji start nad našim igračima, imali smo i nepristrano suđenje. Travnjak na Piroti je bio očajno loš, ali je jednako loš bio i našem protivniku.”

”Slobodno mogu reći da je ovo najslabija igra Širokog Brijega od kada sam ja trener” rekao je dan nakon utakmice trener Slaven Musa:

Krivica je na igračima, ali i na meni. Da sam mogao, najprije bih sebe mijenjao, a onda sve igrače po redu, s iznimkom vratara Solde. Svi ostali igrali su ispod svojih mogućnosti i ispod svake kritike” priznao je Musa, koji je ujutro po povratku odveo igrače na trening na Blatu.

Poraz se liječi treningom

Ne, nije taj trening kazna za slabu igru u Travniku, jer smo ga svakako planirali ranije. Pa, već prekosutra, u srijedu, čeka nas kup susret protiv Olimpica, a u nedjelju prvenstvena utakmica protiv Viteza.

Zasluženi poraz na Piroti najbolje se liječi treningom, a zaboravlja pobjedama. Nadam se, vjerujem da će tako i biti” kazao je trener momčadi Širokog Slaven Musa…

Prateći nastupe Širokoga Brijega u aktualnom prvenstvu, uočili smo da Musina momčad u devet susreta protiv prvih osam momčadi s ljestvice nijednom nije poražena, ali je u dvanaest utakmica protiv osam momčadi iz donjega dijela ljestvice izgubila golemih 20 (dvadeset!) bodova: Mladost 0:0, Rudar 3:3 i 0:0, Zvijezda 0:2, Vitez 1:2, Radnik 1:1, Slavija 2:4, i Travnik 0:1.

To je ipak malo previše za momčad koja želi naslov prvaka.

(Vecernji.ba)

Nema komentara

Komentiraj:

Ova web-stranica koristi Akismet za zaštitu protiv spama. Saznajte kako se obrađuju podaci komentara.