MUP ŽZH posjeduje snimke navijača koji su bacali pirotehnička sredstva

Policijski službenici više ustrojbenih jedinica MUP-a ŽZH, kojima je ispomoć pružala i Specijalna policija MUP-a HNŽ-a, jučer su imali uspješnu intervenciju prilikom osiguravanja premijerligaške nogometne utakmice između NK Široki Brijeg i HŠK Zrinjski, koja se s početkom u 15:00 h održavala na stadionu Pecara u Širokom Brijegu.

Naime, tijekom prvog poluvremena sudac je u dva navrata prekidao utakmicu zbog toga što su gostujući navijači, koji su se nalazili na istočnoj tribini stadiona, na teren bacili veću količinu pirotehničkih sredstava. Nakon što je delegat utakmice donio naredbu da se isprazni istočna tribina policijski službenici to su i učinili u najkraćem mogućem roku. Policijski službenici ispraznili su istočnu tribinu te su gostujuće navijače, njih oko 500, od kojih je dobar dio u Široki Brijeg stigao neorganizirano, s osobnim vozilima, ispratili do granice naše Županije i HNŽ-a.

Prilikom intervencije nije se dogodio ni najmanji incident, nitko nije ozlijeđen i nije došlo do oštećenja javne imovine kao niti imovine građana. Napominjemo, policijski službenici snimali su navijače tijekom bacanja pirotehničkih sredstava i u suradnji s policijskim službenicima MUP-a HNŽ-a poduzimamo potrebne radnje u cilju identificiranja i sankcioniranja istih.

(mupzzh.ba)

11 komentara

  • Bespotrebno izbacivanje navijača s tribine, pa pirotehnika se koristila i prije pa nije bilo ovakvih nepotrebnih prekida, nek se policija zabavlja drugim kriminalnim radnjama u Š.B i okolo a ne dodju na stadion pa glume neku silu ma bježite tamo ovce crne matere vam se naprč..

  • Policija je ISPRAVNO POSTUPILA ali su ranije napravili grešku zašto su tu RAZURLANU DICU I PUSTILI NA STADION Onaj koje navijač on bodri svoj klub a pritom ne vrijeđa i neometa druge Pošto su Gradonačelnici Širokog i Mostara bili u loži vidjeli su sve a sada ćemo vidjeti što će poduzeti Gospodo neka to ta napušena derlad naprave u DRŽAVI u kojoj postoji zakon NPR Engleskoj vidjeli bi kad bi drugi put došao na utakmicu Mi navijači bi htjeli doći na utakmicu sa svojom dijecom i da pri tiome nemoramo razmišljati hoćemo li se živi vratiti Gospodo ukoliko nemožete osigurati SIGURNOST NA UTAKMICI to takmičenje treba prekinuti INAKO SE TO IGRA ZBO sUDACA dELEGATA inormalno glavnih ŠERIFA klubova

  • smeća drotovska kako vas nije stid ? , Umjesto da ugostimo ljude da budemo kao braća , vi ih nakon nekoliko petarda izbacujete ??? Okanite se Ultrasa , nego gonjajte ove lopove po Širokom ! Sramota

    A.C.A.B

Komentiraj:

Ova web-stranica koristi Akismet za zaštitu protiv spama. Saznajte kako se obrađuju podaci komentara.