Možete li ovim trikovima zapaliti partnera?

Sama pomisao na seks pa i izgovaranje te riječi trebali bi biti okidači koji garantiraju ludu zabavu među plahtama. No istina je drugačija, a vruće igrice među partnerima ponekad je potrebno zagrijati. Otkrivamo vam tri jednostavna načina koja mogu, ali ne moraju upaliti, prenosi Zadovoljna.hr

Spominjite njegovo ime

Muškarci su tašti ma što god oni imaju za reći o tome i zadrhtat će na spomen svog imena u trenutku dok prstima prelaze preko erogenih zona na vašem tijelu.

To je najbolji znak da ime svog ljubljenog možete upotrijebiti u trenutku kad vam se učini da stars napušta vašu spavaću sobu. Šapnite mu to nježno na uho i pritom vlažnim usnama dotaknite njegovu ušku… Uspjeh je zagarantiran!

Mazite se

Nova istraživanja su pokazala kako se muškarci iznad 40. godine vole maziti, piše Cosmopolitan. Stisnite se uz njegovo golo tijelo i pružite mu osjećaj sigurnosti, a ono što će razbuktati strasti u tom intimnom trenutku je dodir vaših grudiju. Prije nego zakolutate očima sjetite se da su ipak samo muškarci!

Seksi govorancije… uvijek pale

Detaljni opisi onoga što bi mu radili jednostavno će ga izluditi. Budite temeljiti, ali nemojte se zaustaviti na riječima već pređite na djela.

(www.Jabuka.tv)

Komentiraj:

Ova web-stranica koristi Akismet za zaštitu protiv spama. Saznajte kako se obrađuju podaci komentara.