Mostarski HDZ prozvao SIP: 60 sati od zatvaranja birališta, još nisu prebrojani glasovi – Jabuka.tv

Mostarski HDZ prozvao SIP: 60 sati od zatvaranja birališta, još nisu prebrojani glasovi

Gradski odbor HDZ-a BiH Mostar osuđuje politički kompromitirano Središnje izborno povjerenstvo BiH te ovim putem ih pozivaju da konačno objave ukradene rezultate Lokalnih izbora za Grad Mostar.

Prošlo je točno 60 sati od zatvaranja biračkih mjesta a postupak brojanja glasova još nije okončan što svakim satom izaziva veću bojazan u ispravnost izbornog procesa i potvrđuje teze o kompromitiranosti Središnjeg izbornog povjerenstva BiH.

Ovakvi potezi stvaraju bespotrebne tenzije i zabrinutost da legitimna izborna volja građana i konstitutivnih naroda može biti izigrana od strane državnog tijela zaduženog za organiziranje i provedbu izbora.

Pozivamo javnost da narušeni izborni proces u Gradu Mostaru spasimo zajedničkim snagama i raspoloživim demokratskim sredstvima, priopćeno je.

(www.jabuka.tv)


11 komentara

  • Očigledno nema bez rata ništa, što im i treba da kukaju onda još 20 godina kako su oni jadni i svi njih napali i maltretiraju a ustvari su oni ti koji matretiraju druge, prepisali od židova foru

  • Lopovluk, krada izbora u rezijo SDA, Cika, Komsica i mentora Valentina… Cemu onda izbori ako SDA i njihovi poslusnici, obavjestajne sluzbe, stari kadrovi AID,Huligani odreduju pobjednike izbora. Nelegitimni Komsic, nelegalni Cik i evo nam rezultata. Protiv direktora OSA vodi se vise kazneni predmeta, dvije optuznice podignute i lik i dalje na celu naj jace obavjestajne sluzbe drzave BiH. Uz rame mu njegov dousnik, kriminalac Mektic… Koji takode ima optuznice ali i medijski prostor u Avde Avdica kad treba lajati po svemu. Cuko ne laje zbog seka, nego zbog svoje guzice i mentora iz SDA koji ga placaju..

  • Ovo je dobro da HDZ vidi da ima veci prevaranata i opakiji od njih na izborima. Ovako oni muntaju i kradu ove manje stranka sa hrv. predznakom. Ovako uredena BiH sa dva entiteta i tri konstitutivna naroda i visokim prestavnikom koji radi i radili su sto su radili je projekt koji nema buducnost. Ovo je teritorij gdje velike sile u roku od 7 dana mogu upaliti fitilj. Onda kad nekom trebalo. To vrijedi i za Kosovo, Makedoniju, C. Goru a BiH je slucaj jos veci od svih… Samo lopovima, pokvarenim i kriminalnim politicarima ovo odgovara. Pranje novca na racun sirotinje i zavadanja naroda na nacionalnoj osnovi. MZ- ca daje veliki doprinos ovakvom ludilu.

Komentiraj:

Ova web-stranica koristi Akismet za zaštitu protiv spama. Saznajte kako se obrađuju podaci komentara.