Mostarski Cybertruck prodan u Ameriku – Jabuka.tv

Mostarski Cybertruck prodan u Ameriku

Mostarska tvrtka Stark Solutions prošle je godine objavila vijest kako su uspješno napravili repliku Teslinog Cybertrucka, pokretači projekta pohvalili su se sada novim uspjehom te su najavili kako će replika svoj put nastaviti u Americi.

Nakon što je reportaža o izradu replike Teslinog futurističkog automobila izazvala veliku pažnju javnosti kako u Bosni i Hercegovini tako i u svijetu, mnogi obožavatelji ovakvih projekata počeli su izražavati svoju zainteresiranost za mostarski “izum”.

Jedan od njih je i ljubitelj automobila iz Miamija koji je otišao korak dalje te je kupio repliku automobila. Kako se navodi, kupac će repliku koristiti u SAD-u u promotivne svrhe.

Informacije da replika Cybertrucka domaće proizvodnje nastavlja svoj put u SAD-u, na Facebook profilu potvrdio je i Igor Krezić koji je bio jedan od glavnih inicijatora izrade ovog projekta.

Cyber ode u rodnu Ameriku. Kažu, glumit će u nekakvim spotovima, napisao je Krezić.

Cyber ode u rodnu Ameriku 🥺
Kazu glumit ce u nekakvim spotovima.

Objavljuje Igor KrezicSrijeda, 3. ožujka 2021.

Objava je izazvala brojne reakcija, a vjerojatno najzanimljivija je reakcija Mate Rimca osnivača i direktora tvrtke Rimac automobili iz Hrvatske.

Prodan Amerima Cybertruck. To može samo Bosanac, napisao je Rimac u komentarima.

Pogledajte kako je tekao proces izgradnje mostarskog Cybertrucka

Podsjetimo, mostarska replika Teslinog Cybertrucka nastala je u rujnu 2020. godine kada je Igor Krezić predložio inženjerima firme Stark Solutions izradu ovog neobičnog projekta.

Projekt izrade replike jednog Teslinog automobila vodila je inženjerka Mila Marić, a za osnovu replike, inženjeri su uzeli Ford Raptor F150 koji je za potrebe izrade rastavljen do najsitnijih dijelova, prenosi Klix.ba.

Nakon što je projekt završen, inženjeri su ga testirali i na ulicama Mostara, što je izazvalo veliku pažnju stanovnika grada na Neretvi.

Mostarac kao fan “Tesle” nije mogao dočekati “Cybertruck” pa je napravio svoj

(www.jabuka.tv/Foto: Igor Krezić)


3 komentara

Komentiraj:

Ova web-stranica koristi Akismet za zaštitu protiv spama. Saznajte kako se obrađuju podaci komentara.