Mostar: U ponedjeljak komemoracija za stradale studente

Komemoracija za poginule studente Sveučilišta u Mostaru bit će održana u ponedjeljak 21. prosinca 2015. godine u 9.30 sati u Hrvatskome domu hercega Stjepana Kosače u Mostaru.

Ispraćaj je predviđen u 10.30 sati ispred Gradske mrtvačnice na Bijelom brijegu. Istoga dana u 17.00 sati u crkvi svetoga Petra i Pavla u Mostaru bit će služena sveta misa.

Komemoraciju zajednički organiziraju Sveučilište u Mostaru, Gradska uprava Grada Mostara, Vlada HNŽ-a te Generalni konzulat Republike Hrvatske u Mostaru.

[PRIJEVOZ NA SAHRANU]U tijeku su prijave za organizirani prijevoz za sve studente na sahranu Antonije Šarić i…

Posted by Studentski Zbor Mostar on 20. prosinca 2015

Dekan FPMOZ-a Mario Vasilj izrazio je sućut obiteljima stradalih studenata:

”S nevjericom i tugom u srcu primili smo tragičnu vijest o stradalim studentima. Nadali smo se kako nije istina. Nažalost nada je zakazala ovaj put. Njihov trag i doprinos Fakultetu prirodoslovno-matematičkih i odgojnih znanosti Sveučilišta u Mostaru neće izblijediti, iščeznuti. Ostat će trajno zapamćen. Dijelili smo najradosnije trenutke, uspone i padove zajedno u okviru obitelji Fakulteta. Pamtit ćemo ih vesele i nasmijane, kakvi su bili dok su ulazili u učionice Fakulteta, dok su uspješno polagali ispite.

Dijelimo bol i tugu s cijelom akademskom zajednicom. U ime Fakulteta prirodoslovno-matematičkih i odgojnih znanosti obiteljima stradalih izražavamo duboku sućut”, priopćio je dekan Vasilj.

(www.jabuka.tv)

20 komentara

Komentiraj: