Global Families: Mostarske obitelji dobile priliku ugostiti studente iz inozemstva

Proširi svoje vidike i nauči više o drugim kulturama, tako što ćeš ugostiti praktikanta. Kroz program Global Families ti nudimo priliku da postaneš dio nečije životne priče.

Program Global Families jedan je od najznačajnijih AIESEC programa i podrazumijeva osiguravanje mjesta za boravak studenata volontera iz raznih zemalja svijeta. U želji da se svakom studentu priušti kompletno iskustvo života u drugoj zemlji, AIESEC je mostarskim obiteljima pružio priliku da osiguraju smještaj studentima koji dolaze na volontersko iskustvo, i to u periodu od tri do šest tjedana.

Također, AIESEC je tu da održava stalnu komunikaciju, bude otvoren za sva pitanja i nedoumice i pruži pomoć potencijalnim obiteljima, ali i studentima, koji se odluče na ovaj internacionalni korak. Ne samo da ćete pružiti mladoj osobi šansu da upozna Vašu zemlju kroz Vaše oči, već ćete dobiti i još jednog člana obitelji, naučit ćete o njegovoj kulturi, njenim vrijednostima, tradiciji, jeziku i mnogim kulturološkim karakteristikama.Ono što ova multikulturalna iskustva i razmjene čini jedinstvenim jesu poznanstva koja prerastaju u životna prijateljstva.

aiesec_1

Ovo je i prilika da se upoznate s AIESECom tako što sudjelujete u događajima koje organizira lokalni ured te da pratite razvoj događaja na projektu iz prve ruke, ali i način na koji se praktikanti ističu na spomenutom projektu i načinom na koji i sami projekat pozitivno utječe na njih.

Budite Vi i Vaša obitelj netko tko će u svom domu ugostiti studenta iz inozemstva i upotpuniti njegovo iskustvo u Bosni i Hercegovini. Više informacija o Global Families programu i procesu prijavljivanja možete doznati OVDJE.

(www.jabuka.tv)

Komentiraj: