Mostar: Potraga za nestalim mladićem nije dala nikakve rezultate – Jabuka.tv

Mostar: Potraga za nestalim mladićem nije dala nikakve rezultate

Jučerašnja potraga za nestalim mladićem Davorom Barišićem iz Gradačca koji je upao u Neretvu nije dala nikakve rezultate, javlja Civilna zaštita HNŽ-a.

Podsjećamo, Barišić je upao u rijeku ispod Starog mosta u srijedu u 02,10 sati, a njegov nestanak prijavili su prijatelji.

Kako je tada javila Civilna zaštita u Barišićevom društvu tada su bile dvije osobe koje su s njim konzumirale alkohol. U jednom trenutku Barišić je upao u vodu, te ga voda nosi 10-ak metara i više se ne pojavljuje na površini.

U potragu za Barišićem bila je uključena i Interventna Spasilačka Služba Mostar

”Naši ronioci potpomognuti kolegama iz drugih službi detaljno su pretražili oko 200 metara korita rijeke Neretve počevši od mjesta zadnjeg viđenja, koje smo saznali u razgovoru sa očevicima nesreće”, priopćio je ISS dodavši da potraga nije dala rezultata.

Tijekom posljednja 24 sata Ministarstvo unutarnjih poslova Hercegovačko-neretvanske županije registriralo je 11 kaznenih djela i to: 2 kaznena djela ‘teška krađa,5 kaznenih djela ‘krađa’, 1 kazneno djelo ‘oštećenje tuđe stvari’ 1 kazneno djelo ‘ugrožavanje sigurnosti’,1 kazneno djelo ‘nasilje u obitelji i 1 kazneno djelo koja se vodi pod ostalo.

Registrirana su dva slučaja narušavanja javnog reda i mira.
Registrirano je 6 prometnih nezgoda sa materijalnom štetom u kojima su četiri osobe zadobile lakše tjelesne ozljede.


2 komentara

Komentiraj:

Ova web-stranica koristi Akismet za zaštitu protiv spama. Saznajte kako se obrađuju podaci komentara.