Mostar: Novi pokušaj otmice djeteta

Policija istražuje nove prijave o pokušaju otmice djeteta u Mostaru.
Korisnici društvenih mreža u Mostaru upozoravaju da je u blizini jednog vrtića u mostarskom naselju Zalik izvršen pokušaj otmice djevojčice, učenice 5. razreda.

Iz policije kažu da provjeravaju navode i istražuju slučaj. Po navodima ponovo je riječ o kombiju, koji kruži po Mostaru. Poručuju da ipak nema razloga za paniku i da ne mogu otkrivati više detalja o ovom slučaju, jer se radi o maloljetnim osobama, prenosi Dnevni list.

Podsjećamo, već ranije smo pisali o prijavama za pokušaj otmice djece u Mostaru, što je i prethodnog puta potvrđeno iz mostarske policije.
Prema navodima školaraca i mještana toga naselja, tada se sličan slučaj dogodio ispred pekare na Buni koja se nalazi odmah uz magistralnu cestu M-17, kada je iz kombija narančaste boje muška i ženska osoba su djevojčicu pozivale da uđe u kombi mameći je slatkišima, ali je ona uspjela pobjeći.

Nakon brze prijave roditelja, policija je tada brzo reagirala i uhitila jednu osobu, ali nije poznato kako se na kraju cijeli slučaj raspleo. Ovoga puta, po navodima očevidaca, radi se o vozilu, također kombiju, ali bijele boje.

(www.jabuka.tv)


7 komentara

Komentiraj:

Ova web-stranica koristi Akismet za zaštitu protiv spama. Saznajte kako se obrađuju podaci komentara.