MOST prekinuo pregovore sa SDP-om!

Božo Petrov vidno nezadovoljan došao je do sjedišta MOST-a. Niti nakon konzultacija s Kolindom, ali niti sada pred sjedištem nije želio puno reći novinarima, javlja Index.hr.

“Bit će izjava uskoro”, rekao je kratko. Na pitanje što se dogodilo kod predsjednice, Petrov je kazao: “Nije se gore dogodilo ništa, dogodilo se prije. Imam hitan sastanak Nacionalnog vijeća. Vidjet ćemo se poslije.”.

U prostorije MOST-a stigla je i MOST-ova Ines Strenja Linić i rekla kako ne može vjerovati da Petrova nešto može uznemiriti.

Samo pola sata kasnije rekao je:

“U ovom trenutku pregovori s koalicijom Hrvatska raste su završeni. Uzimali su nam saborske zastupnike, od Petrine, do Prgometa, smatrali smo da možemo nastaviti s njima razgovore, makar su nas nazivali fašistima, sve smo to zanemarili, i rekli na stranu sve osude… Ali ovo što se sada dogodilo, što se događa u zadnjih 48 sati, da SDP zove naše saborske zastupnike i da traže njihovu pojedinačnu potporu ako se ne dogovorimo…”, rekao je Petrov pred sjedištem MOST-a.

Što će biti dalje, ne zna… “To će odlučiti Nacionalno vijeće”, dodao je, prenosi Index.

Nakon njega iz sjedišta su izašli i drugi zastupnici, Vukovac, Strenja Linić, Podolnjak, nitko nije bio raspoložen dati izjavu novinarima.

(www.jabuka.tv)


7 komentara

  • Ma šta je više pitate li se kolilo ovaj hrvatski narod može durati vaše ultimatume, svaki dan iznova nešto drugo.trebaju novi izbori pa da vas narod nagradi sa postojećim radnim mjestima na dvije tri stolice.i to vam je mnogo.

  • Jadni Petar Božin, nije svjestan toga da će ga Milanović sažvakati i ispljunuti bio sa njim ili protiv njega. Dobro mu je rekao pop, iako sam protiv njihovog kadroviranja u politici. Zahvaljujući popovima ne zna se tko je gori, Milanović ili Kara Marko. Jedan izgrađuje karijeru na svemu protiv Crkve, dok drugi se sa njom mili a u stvari veći “kurvar” od prvoga.

  • Anonimno 17:52
    Mozda ovi znaju svoj put a hdz i sdp ne znaju!? Mislim na kraju krajeva vidjeli smo vlade od obiju stranaka i sto su napravili? Ja bi dao Mostu da sastavi cijelu vladu, steta sto nema vecinu…mislim da nebi bili super ali ne bi bili losiji ni od jednih ni od drugih! Recimo, problem sa zaposljavanjem. Ni jedni ni drugi ga nisu rijesili u HR ni u BiH vec su Hrvatsku ugurali u EU i time novim putovnicama omogucili masovno iseljavanje hrvata iz obje zemlje. Je li to napredak i HDZa i SDPa koji su nam trebli donijeti i koji su nam obecali i jedni i drugi?

Komentiraj:

Ova web-stranica koristi Akismet za zaštitu protiv spama. Saznajte kako se obrađuju podaci komentara.