Momačka postala viralni hit, a zaručnik bi mogao postati bivši

Vožnje zrakoplovom u pravilu su mirne i poštuju se društvene norme, no tu i tamo se nađu neki prijestupnici.

U ovoj situaciji nije riječ o nikakvom zločinu, već o zaigranosti ljubavnika na letu Manchester – Ibiza. Kako to danas ide, snimka je završila na internetu i brzo se otkrilo o kome je riječ.

Shaun Edmondson (31) išao je proslaviti momačku večer na Ibizu.

Njegova trudna zaručnica ostala je kod kuće, a Shaun je za to vrijeme na Ryanairovom letu s “veselom” djevojkom privukao pozornost ostalih putnika. Svjedoci su rekli da su Shaun i dotična bili pod utjecajem alkohola, a on je u jednom trenutku “žicao” ostale putnike prezervativ, piše 24sata.hr.

Snimka je brzo postala viralna i lako se otkrio Shaunov identitet, a nakon samo jednog dana saznalo se i tko je dotična.

Riječ je o Tracey Bolton, 39-godišnjoj majci troje djece iz Lancashirea. Ona je rekla da se obično pijanstvo pretvorilo u pravu sramotu, iako je bila riječ samo o plesu u krilu.

– Zgrožena sam kako je sve završilo u medijima, ali se ništa konkretno nije dogodilo. Plačem već danima i posramljena sam – izjavila je Tracey. Par se upoznao tek na letu, a Tracey je priznala da je pila na aerodromu prije leta.

Shaunovi prijatelji rekli su da je on u društvu poznat kao ženskar i da ga ni dolazak djeteta nije promijenio. Još se ne zna reakcija njegove trudne zaručnice, a on se navodno već danima nikome ne javlja…

(www.jabuka.tv)


Komentiraj:

Ova web-stranica koristi Akismet za zaštitu protiv spama. Saznajte kako se obrađuju podaci komentara.