Modrić govorio i na hrvatskom jeziku, Boban zaplakao tijekom govora

Zvonimir Boban, legendarni hrvatski kapetan i jedan od čelnih ljudi FIFA-e, rasplakao se u Londonu tijekom dodjele FIFA-ine nagrade za najboljeg igrača svijeta.

Nagradu je primio hrvatski kapetan Luka Modrić, koji je tako prekinuo dominaciju Messija i Ronalda.

Nakon što je primio nagradu za najboljega, Modrić je izjavio:

Velika je čast i privilegija dobiti ovakvu nagradu. Čestitao bih Salahu i Cristianu na sjajnoj sezoni i siguran sam da će u budućnosti imati priliku opet se boriti za ovu nagradu. Ovo je također nagrada koju dugujem svojim suigračima u reprezentaciji i Real Madridu te izborniku Daliću i trenerima u Realu. Zahvaljujem svojoj obitelji zbog koje sam nogometaš i osoba kakva jesam, izjavio je emotivni Modrić.

Hrvatski kapetan nakon toga otkrio je inspiraciju za povijesni uspjeh na Svjetskom prvenstvu, a Zvone Boban nije uspio zadržati suze u prvom redu pred pozornicom. Naime, Luka Modrić u svom govoru zahvalio je upravo Bobanu i generaciji iz 1998. godine, koji su mu bili inspiracija u karijeri i životu.

U ovom trenutku želio bih zahvaliti mom idolu Zvoni Bobanu i generaciji hrvatskih nogometaša koji su 1998. osvojili svjetsku broncu. Bili su mi velika inspiracija i kao momčad uvjerili su nas da povjerujemo kako i mi možemo napraviti nešto veliko u Rusiji. Nadam se da ćemo mi biti inspiracija nekoj drugoj generaciji koja dolazi, rekao je Luka.

U tom trenutku Boban je počeo plakati.

Nakon što je govorio na engleskom i španjolskom, Modrić se svijetu obratio i na hrvatskom jeziku.

Volio bih pozdraviti moju Hrvatsku, imali smo prekrasno ljeto, hvala vam na iskrenoj podršci i šaljem vam iskrene pozdrave, završio je Modrić na hrvatskom i oduševio okupljene.

(www.jabuka.tv)


9 komentara

Komentiraj:

Ova web-stranica koristi Akismet za zaštitu protiv spama. Saznajte kako se obrađuju podaci komentara.