MNL MZ: Sigurna pobjeda Jara, minimalna Rasna, a Ljubotići deklasirali Oklaje

Nakon što su u utorak zbog vremenskih neprilika odgođene tri utakmice MNL MZ Širokog Brijega, one su odigrane u srijedu navečer.

Branitelji naslova momčad Jara došli su druge pobjede. Ovaj put bili su bolji od Ciglane Gradac s rezultatom 5:2. Cijela utakmica protekla je u izjednačenom tonu, ali ipak Jarani slave pobjedu. Pogotke za njih postigli su Marijan Gilja, Danijel Bevanda, Filip Primorac (2x), Ivan Buhač, dok su pogotke za Gračane postigli Ante Knezović i Marko Čuljak.

U drugoj utakmici večeri sučelile su se momčadi Rasna i Ljutog Doca. Utakmica je bila dosta tvrda, a na kraju je Rasno stiglo do minimalne pobjede 1:0. Jedini strijelac na utakmici bio je Matej Skoko.

Posljednja utakmica donijela je utakmicu s najviše pogodaka, i to čak njih osam, od koji su svi završili u mreži Oklajčana. Ljubotići su stigli do visoke pobjede i nisu dali nikakvu priliku momčadi Oklaja da napravi bilo kakvu rezultatsku neizvjesnost. Strijelci za Ljubotiće bili su Antonio Kvesić, Ivan Vukoja -17 (2x), Mario Galić, Ivan Vukoja – 14 (2x), Mate Vukoja i Mario Vukoja.

Rezultati od srijede 10. srpnja:

20:00 Jare – Ciglana Gradac 5:2
21:00 Rasno – Ljuti Dolac 1:0
22:00 Ljubotići – Oklaji 8:0

Zbog utakmica prvog kola kvalifikacija za Europsku ligu, između Širokog Brijega i Kairata na Pecari večeras se utakmice na MNL MZ neće igrati, natjecanje se stoga nastavlja u petak.

Raspored utakmica za petak 12. srpnja:

20:00 Knešpolje – Brig
21:00 Kočerin – Crne Lokve
22:00 Desna Obala – Dobrič-Provo Grabova Draga

(www.jabuka.tv)


2 komentara

Komentiraj:

Ova web-stranica koristi Akismet za zaštitu protiv spama. Saznajte kako se obrađuju podaci komentara.