Mladić dobio Lamborghinija na lutriji, ali mu nije dugo potrajao

Škotski mladić početkom veljače dobio je glavnu nagradu na jednoj online tomboli, da bi ga gotovo potpuno razbio samo nekoliko tjedana nakon toga.

Priča koja ima sretan početak, a ne baš tako sretan – iako donekle očekivan – kraj, dolazi iz Velike Britanije. Stranica Click Competitons tamo redovno organizira tombole u kojima dijeli bogate nagrade, a za ulazak u izvlačenje kupuju se srećke, obično u vrijednosti pola ili jedne funte.

Jednu takvu srećku, za samo 99 penija, kupio je nedavno i 24-godišnji Škot Grant Burnett, pa osvojio glavnu nagradu tog izvlačenja.

Bilo mu je ponuđeno, naime, ili uzeti novčanu nagradu od 100.000 funti ili – Lamborghini Huracan. Kao vjerojatno i svaki muškarac njegovih godina, Burnett se odlučio za superautomobil i njime bio vidno oduševljen, prenosi Autonet.hr.

Razbijeni Lamborghini Huracan

Ali, ponovno kao što bi se moglo očekivati, ”Lambo” nije dugo potrajao u njegovom vlasništvu. Već nakon otprilike tri tjedna, na Facebooku su se pojavile fotografije njegovog automobila, značajno oštećenoga s prednje strane, od prednjeg poklopca pa sve do bočnih panela i suvozačkih vrata.

Burnett se vrlo brzo javio i praktički potvrdio da je riječ o njegovom Lamborghiniju, ali je napisao kako za nezgodu nije on kriv. Sve one koji ga ismijavaju proglasio je ljubomornima, a za razbijanje oko 180.000 eura vrijednog superautomobila džentlmenski je optužio ”neku kravu” koja mu se zaletjela u stražnji kraj, zbog čega je on potom izletio s ceste.

(www.jabuka.tv)

Komentiraj:

Ova web-stranica koristi Akismet za zaštitu protiv spama. Saznajte kako se obrađuju podaci komentara.