Mladež HDZ-a BiH istaknula važnost aktivnoga rada i zajedništva Hrvata

Predsjedništvo Mladeži HDZ-a BiH održalo je osmu redovitu sjednicu u Orašju na kojoj su razmatrane pripreme za predstojeće Opće izbore i plan aktivnosti te mladeži za naredno razdoblje, priopćeno je u srijedu iz Mladeži HDZ BiH.

Na početku sjednice članovima Predsjedništva riječi dobrodošlice uputili su domaćini, predsjednik ŽO HDZ-a BiH Posavske županije Đuro Topić, predsjednik ŽO Mladeži HDZ-a BiH Posavske županije Danijel Šošić i predsjednik OO Mladeži HDZ-a BiH Orašje Marko Maros.

U radnom dijelu sjednice Predsjedništvo je izvršilo pripremu za zajednički radni sastanak sa izaslanstvom Mladeži HDZ-a Republike Hrvatske te razmotrilo niz aktivnosti koje se pripremaju za buduće razdoblje s posebnim osvrtom na predizborne aktivnosti i što veću uključenost mladih u politiku.

Također, Predsjedništvo Mladeži HDZ-a BiH donijelo je niz zaključaka u kojima se potvrđuje kako će Mladež djelovati kao provodnica pozitivnih ideja i centra okupljanja mladih ljudi u predstojećem razdoblju. Tijekom sjednice razgovaralo se o konkretnim pitanjima na koje će organizacija Mladeži ponuditi odgovore.

Predsjednik Mladeži HDZ BiH Mario Mikulić u svom je obraćanju istaknuo važnost aktivnoga rada mladih na predstojećim izborima, kao i zajedništva Hrvata u svakom dijelu Bosne i Hercegovine, od Hercegovine, preko Središnje Bosne, pa do Posavine.

Članovi Predsjedništva pohvalili su dosadašnje inicijative Mladeži za olakšanje kupovine prve nekretnine za mlade, uz poruku da će ustrajati na jačanju položaja mladih u društvu.

Centar djelovanja Mladeži ostat će borba za mlade, kao i za konstitutivnost i ravnopravnost hrvatskoga naroda u Bosni i Hercegovini te će Mladež u sljedećem razdoblju raditi na konkretnim rješenjima s ciljem poboljšanja kvalitete života za svakoga mladoga čovjeka u BiH, navodi se u priopćenju, prenosi Vecernji.ba.

(www.jabuka.tv)


16 komentara

Komentiraj:

Ova web-stranica koristi Akismet za zaštitu protiv spama. Saznajte kako se obrađuju podaci komentara.