Mise za prvu godišnjicu smrti četvero mostarskih studenata

Povodom prve godišnjice tragične smrti četvero studenata Sveučilišta u Mostaru, u mostarskim crkvama održat će svete mise u ponedjeljak, 19. prosinca 2016. godine.

Svete mise, s početkom u 18.00 sati, održat će se u Crkvi svetog Ivana Apostola i Evanđelista te u Franjevačkoj crkvi svetih Petra i Pavla.

”I nakon godinu dana riječi utjehe teško je naći. Vaš blagdanski put nije vas odveo zauvijek. Vraćate se kroz molitve, snove, sjećanja i uspomene. Naše misli i molitve ovih su dana posebno okrenute Domagoju, Antoniji, Vjekoslavu i Teni. U povodu prve godišnjice tragične nesreće u kojoj je život izgubilo četvero mladih kolega našeg Sveučilišta”, priopćeno je iz Studentskog zbora Sveučilišta u Mostar.

Podsjećamo, 19. prosinca 2015. godine, četvero hrvatskih državljanja Tena Vračević (1995.), Domagoj Roso (1995.), Antonija Šarić (1993.) i Vjekoslav Božanović (1991.) iz Vukovarsko-srijemske županije, utopili su se nakon što su automobilom sletjeli u rijeku Neretvu u mjestu Bijela, sjeverno od Mostara. Preživio je jedan student Stjepan Bošković (1994.).

Stradali studenti su bili na putu za Hrvatsku kako bi s obiteljima proveli nadolazeće blagdane.

(www.jabuka.tv)
6 komentara

Komentiraj:

Ova web-stranica koristi Akismet za zaštitu protiv spama. Saznajte kako se obrađuju podaci komentara.