Svečano otvorena nova poslovnica NLB banke u Širokom Brijegu

U nazočnosti brojnih posjetitelja, predstavnika institucija, medija i građana, u srijedu je svečano otvorena renovirana poslovnica NLB Banke u Širokom Brijegu. Nova, suvremena poslovnica je u potpunosti prilagođena potrebama klijenata i ima za cilj unaprjeđenje odnosa klijenata i NLB Banke.

”Jedan od stalnih ciljeva naše Banke je jačanje i unaprjeđenje odnosa s klijentima i otvaranje ove renovirane poslovnice NLB Banke u Širokom Brijegu je još jedan pozitivan korak u tom smjeru. Poslovnica je uređena po najsuvremenijim bankarskim standardima kako bismo klijentima omogućili da u ugodnom bankarskom ambijentu surađuju s našom Bankom. Iako je u današnje vrijeme naglasak na korištenju suvremenih tehnologija čije trendove slijedi i NLB Banka, željela bih istaknuti da nam je veoma važno zadržati i unaprijediti osobni kontakt s klijentima i kvalitetu usluge, te i na taj način dodatno unaprijediti i osnažiti poslovanje Banke”, izjavila je Lidija Žigić, članica Uprave NLB Banke.

Otvaranjem nove poslovnice u Širokom Brijegu, NLB Banka je nastavila planirane aktivnosti u cilju otvaranja novih i adaptacija starih prostora, a sve u cilju unaprjeđenja suradnje klijenata i NLB Banke. Nova poslovnica će građanima Širokog Brijega omogućiti kvalitetniju uslugu i veću dostupnost usluga NLB Banke.

Nova poslovnica se nalazi u Ulici fra Didaka Buntića u naselju Pecara.

(www.jabuka.tv)
11 komentara

Komentiraj:

Ova web-stranica koristi Akismet za zaštitu protiv spama. Saznajte kako se obrađuju podaci komentara.