U Mostaru opljačkane dvije kladionice

U protekla 24 sata iz oblasti sprječavanja i otkrivanja kriminaliteta na području Hercegovačko-neretvanske županije registrirano je 14 prijava, priopćio je MUP HNŽ-a.

Tijekom istog razdoblja iz oblasti javnog reda i mira registrirana su dva prekršaja, a iz oblasti sigurnosti prometa četiri prometne nezgode u kojima su dvije osobe lakše ozljeđene.

Djelatnica sportske kladionice “Zmajevi” u Ulici Krpina prijavila je u srijedu oko 19.55 sati PU Mostar da su tri nepoznate osobe s ”fantomkama” na glavi i uz prijetnju oružjem otuđili novac.

Istog dana u 21.35 sati djelatnica sportske kladionice “Bet Live” u Ulici Stjepana Radića prijavila je PU Mostar da je nepoznata maskirana osoba, uz prijetnju nožem, otuđila novac.

Djelatnica sportske kladionice “Premier” u Ulici Sulje Čilića prijavila je PP Jablanica da je izvršeno razbojstvo od strane nepoznate maskirane osobe koja je, uz prijetnju nožem, otuđila novac.

PU Mostar obratio se Ž.V.(1979.) iz Mostara, djelatnik poduzeća Trade-Banja Luka i prijavio da mu je iz vozila u Ulici kneza Višeslava otuđena roba. Izlaskom na mjesto događaja djelatnici policije su utvrdili kako je iz nezaključanog vozila otuđeno više artikala, parfema i razne kozmetike.

(www.jabuka.tv)
7 komentara

Komentiraj:

Ova web-stranica koristi Akismet za zaštitu protiv spama. Saznajte kako se obrađuju podaci komentara.