Mirjana Hrga o Sarajevu: Čuvajte auto, policija ne postoji

”Parkirajte auto samo na čuvanim parkinzima, obijaju aute i u najužem centru”, poručila je Mirjana Hrga novinarka Al Jazzerae na svom facebook profilu nakon što je obijeno vozilo njezinih prijatelja koji su je došli posjetiti u Sarajevo.

Uz fotografiju razbijenog vjetrobranskog stakla, Hrga je navela savjete svojim prijateljima, koji s osobnim automobilima dolaze u glavni grad BiH.

”Nakon jučerašnjeg iskustva, par prijateljskih preporuka za one koji autom idu u Sarajevo :
– parkirajte samo na čuvanim parkinzima; obijaju aute i u najužem centru, npr Narodno pozorište, usred dana, par metara od terase gdje prijete kavu. Policija ih ne hvata, građani ih ne zaustavljaju jer se boje noževa.
– pokuša li vas netko u prometu presresti, kako bi vas uvjerio da ste mu “razbili retrovizor”, nemojte otvarati vrata, ne daj Bože izlaziti. Najbolje biti zaključan.
– vozite li se u gradu iza starog auta, držite razmak. Namjerno koče da se zabijete. Zbog naknade štete.

U svemu ostalom, u tom šarmantnom gradu ćete uživati”, napisala je Hrga, koja u komentarima ispod navodi da je Sarajevo čisti Teksas te da se od 2008. godine razlikuje u tome što sada kriminalci ne bježe.

”Sad ne bježe. To je razlika u odnosu na 2008. Rade to usred dana, pred očima prolaznika. Kažem, nitko se ne usudi ni poviknuti… Policija ne postojii. Pitala sam zašto ih ne love, to je gomila narkomana i hohstaplera, ali osim što se policiji ne da, navodno nema ni mjesta u zatvorima”, napisala je Hrga ponukana razbijanjem i pljačkom automobila na parkingu ispred kafića gdje je s gostima pila kavu.

(Bljesak.info)


13 komentara

  • hebo auto..ostat cu gore bez muda..trebao bi u ponedjeljak gore ali malo morgen..ko me treba neka dodje ovamo.Bome nije vrime za ici gore..ludilo i anarhija.

  • Jel to ono divno multietničko Sarajevo….Majku vam jebem novinarsu,napiši da se pale auta raznih ljudi,a staklo je razbijeno jer je ZAGREBAČKIH oznaka…jEDNOSTAVNO jalija mrzi Hrvate!

  • Uzas u što se pretvorio taj grad..Kad se sjetim studentskih dana gore,pa olimpijade..stvari su bile totalno normalne.Izgleda da već žalimo za nekim vremenima..ne zbog ikakve ideologije ili tsl.ali ovdje bez stege i pendreka nema reda.Dakle..

  • Uvijek sam imala negativan stav prema Sarajevu. Davno, kad sam bila 18-godišnjakinja i bila u jednoj posjeti, hodajući ulicom su mi nekakvi tipovi strgnuli torbu s ramena..
    Nije bilo ugodno. Odmah sam otišla kući.

  • Hrga ne govori istinu i o Sarajevu tako mogla bi ostati bez posla ili te ova bošnjačka svita proglasi zločinkom,teroristom,ustašom i slično.U svakom slučaju istinu bošnjaci ne vole čuti. U Sarajevu si neprijetelj ako su ti registraciske pločice hrvatskih oznaka.Hrvate očima ne mogu gledati i teroriziraju ih na razne načine u svrhu konačnog cilja etnički čiste federacije od hrvata i srba.Razlika između srba i bošnjaka za nas hrvate je skoro nikakva,srbi nas prognali puškom u ratu iz RS-ke,a bošnjaci nas progone u miru raznim podlim metodama iz federacije.Sarajevo postalo multi etnički očistćen grad od srba i hrvata.

  • Lako je srati iz dubine naše Hercegovine.ali eto vam sarajevo stiglo na visoko glavicu.ne treba ići u njega.a ionako velika vecina vas nije prešla Ivan sedlo.pa se nacalite ovako komentirati.eksperti.i sa jedne i sa druge strane.umjesto da se druzite.itd.gubite vrijeme na nešto sto pase onima izvana ali većini iznutra.pa hajte Pohrlite do novog islam centra koji se formira od marina d.o.o. do lijanovica na visokoj glavici.tako kažu……klanjajte u srcu Hercegovine……nova parola umjesto široki na prvome mestu……

Komentiraj:

Ova web-stranica koristi Akismet za zaštitu protiv spama. Saznajte kako se obrađuju podaci komentara.