Lijanović ‘potukao’ Slavuja u izboru za najljepšeg političara u BiH

Dopredsjednik Narodne stranke Radom za boljitak Jerko Ivanković Lijanović nakon što se našao u prvom krugu šestog duela natjecanja za najljepšeg političara u BiH, koje je na svojoj Facebook stranici organizirala neformalna aktivistička mreža mladih ”KarAKter”, uvjerljivo je pobijedio svog protivnika, kolegu Slavku Jovičića Slavuja i prošao u dalji tok natjecanja.

Naime, ova neformalna mreža mladih ljudi iz ”KarAKTtera” se na satiričan način bavi društvenim i političkim događanjima u Bosni i Hercegovini. I sam izbor za najljepšeg političara u BiH koji su organizirali je takve prirode.

Jerko Ivanković Lijanović Apsolutni pobjednik šestog duela!U šestom duelu našeg Izbora Jerko Ivanković Lijanović je…

Posted by KarAKTer on 9. svibnja 2015

Međutim, s obzirom da je Jerko Ivanković Lijanović, dopredsjednik stranke koja kroz svoj trinaestogodišnji rad se srcem zalaže za afirmaciju mladih ljudi, te i kroz svoju organizaciju ”Mladi za boljitak” svim mladim ljudima daje šansu da iskažu svoje ideje, znanja i vještine i daje im mogućnost da svojim radom sudjeluju i u društvenim i političkim događanjima BiH, ovim putem je na svom službenom Facebooku pozvao sve simpatizere Narodne stranke Radom za boljitak i one koji prate i podržavaju njegov rad da svojim glasovima u natjecanju pomognu i radu i promociji mreže mladih KarAKTer, prenosi Bljesak.info

Jerko Ivanković Lijanović će se u četvrtfinalu boriti protiv Aleksandre Pandurević, 26. svibnja 2015. godine.

(www.jabuka.tv)


12 komentara

Komentiraj:

Ova web-stranica koristi Akismet za zaštitu protiv spama. Saznajte kako se obrađuju podaci komentara.