Michelle Pfeiffer otkrila: “Bila sam gladna i živjela na juhi i cigaretama”

Neki glumci spremni su zaista na sve kako bi se čim bolje pripremili za neku ulogu. Takav je slučaj bio i s Michelle Pfeiffer, na početku njezine karijere, kada je dala sve od sebe kako bi čim bolje utjelovila ovisnicu o kokainu.

Kada je sa samo 25 godina dobila ulogu Elvire, kućanice i ovisnice o kokainu, u hit filmu Briana De Palme‘Lice s ožiljkom’Michelle Pfeiffer tada je još uvijek bila nepoznata glumica. Dobiti priliku glumiti uz legendu Al Pacina, bio je san mnogih, no Michelle je jedna od rijetkih kojoj je to uspjelo.

35 godina kasnije, na Tribeca Film Festivalu, gdje se na panelu okupila ekipa filma, lijepa se glumica prisjetila svega. Kroz razgovor, Michelle je priznala kako je tijekom snimanja doslovce ‘umirala od gladi’.

Tada 25-godišnjakinja, Michelle je namjerno izgubila kilograme, kako bi čim bolje utjelovila kokainsku ovisnicu, no, budući da se završna scena snimala nekoliko puta, s time da su termini za snimanje stalno otkazivani te se sve produžilo, danima je bila na dijeti koju je sama osmislila, piše Tportal.hr.

Postajala sam sve mršavija i mršavija, rekla je Michelle Pfeiffer te dodala kako su tad odgađanja snimanja dovela do toga da je na kraju gladovala.

Članovi ekipe donosili su mi peciva, zabrinuti zbog mog sve većeg gubitka kilograma. Mislim da sam tada živjela na juhi od rajčice i Marlboru.

(www.jabuka.tv)


Komentiraj:

Ova web-stranica koristi Akismet za zaštitu protiv spama. Saznajte kako se obrađuju podaci komentara.