Mepas Mall Eurobasket 2015. na platou centra

Ljubitelji košarke ove subote doći će na svoje! U suradnji sa Hrvatskim košarkaškim savezom u sklopu promocije Europskog prvenstva u košarci u subotu 08.08.2015. od 19:00 sati karavana Croatian Toura 3 na 3 2015. posjetit će Mepas Mall.

Haklerski turniri 3 na 3, slobodna bacanja, zakucavanja, trice, tehniciranje i druge aktivnosti samo su dio košarkaškog spektakla kojeg ne smijete propustiti. Svi zainteresirani posjetitelji moći će sudjelovati. Najbolje timove na turniru čekaju vrijedne nagrade koje su osigurali sponzori Croatian Toura: Franck, Laško i Lenovo, stoga nemojte propustiti priliku da pokažete što najbolje znate i umijete.

Za vrhunsku atmosferu tu su atraktivni voditelj, DJ, animatori, hostese, maskote, vrijedne nagrade te poznati košarkaši kao podrška.

Mepas Mall Eurobasket 2015. podržali su: Juventa Sport, Konzum, Sarajevski Kiseljak, Ledo, Kandit, Storck i Maraska.

Istu večer plato Mepas Malla posjetit će Sensation Experience Tour – zabavni program za cijelu obitelj, atraktivna glazba uz senzacionalnog DJ-a, osvježavajući Sensation okusi, pokloni za kupce Sensation proizvoda, apliciranje Sensation tattooa. Svi ste pozvani ☺

Ne propustite priliku biti dio velikog košarkaškog uzbuđenja koje vas čeka u subotu 08.08.2015. od 19:00 sati na platou Mepas Malla. Probudite natjecateljski duh, ponesite dobro raspoloženje i uz fenomenalno druženje provedite subotu na najbolji način, nagrade vas čekaju. Vidimo se ☺

Vaš Mepas Mall
Lifestyle u trendu